Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet egy not igazan megbantani es verig serteni?
Figyelt kérdés
Van, vagyis volt egy lany, akivel randiztam, de meglattam, hogy kozben az utcan masik pasival smarolt, o nem vett eszre engem. Hogyan tudnam jol megalazni, hogy elsirja magat? Mire a legerzekenyebbek a nok ilyen teren?2016. júl. 9. 17:01
1/15 zóna_pocok válasza:
Kulsejukre nagyon erzekenyek. Ezer dicseret sincs akkora hatassal rajuk, mint egy rossz szo/jelzo. Valoban nem volt szep amit tett, talalj ki valamit.
2/15 anonim válasza:
kerdes minek tennel ilyet? ugyanolyan gyoker vagy mint ő vagy uriember és szimplám megmondod neki hogy egy ribi es tovabbmesz
3/15 anonim válasza:
Hátt lehet te nem voltál elég szimpatikus neki :) ezt kettesbe beszéld meg vele. Semmi esetre se mások előtt. Annyit azért mondhatnál neki, hogy csalódtál benne és azt hitted, hogy ő normális lány. És hogy ha már ennyire nem te kellesz neki akkor annyi gerinc lehetett volna benne, hogy elmondja neked. Ha jó a felfogási képessége akkor szégyelni fogja magát. Ha nem ér semmit, akkor nem is éri meg vele foglalkozni és örülj neki, hogy nem lett semmi komolyabb vele.
4/15 anonim válasza:
"Akkora a melledd mint egy óvodásnak!"
5/15 anonim válasza:
2-nek igaza van, méltatlan lenne, férfiatlan. Hűvösen közöld: nem akarsz hűtlen lánnyal kapcsolatot tartani. Nem kell magyarázni, vádaskodni, veszekedni. Ő maga rá fog jönni, hogy mi a baj vele, hisz ő tud róla, hogy hűtlen. Később ez talán segít neki megjavulni.
Te pedig találsz remélem egy kedves és hűséges lányt.
6/15 anonim válasza:
Szerintem is baromság lenne. Egyszerűen csak hagyd a csajt a francba. Mivel mással kavar,ezért nem olyan fontos neki a kcsolatotok,így mondhatsz bármit,nem fogja érdekelni. Ha pedig mégis fontos lennél neki,akkor az lesz a legnagyobb sértés,hogy többet rá se nézel. És még fájni is fog neki egy ideig. :) ezt lányként mondom ;)
7/15 anonim válasza:
Hányszor is randiztatok?! Mert 1-2x randi után ne tekintsd magatokat egy párnak! Lehet h rohad-tul nem voltàl neki szimpatikus es időközben talált más , de nem tudom mire fel akadsz ki annyira mintha megcsalt volna .... Ez NEM számít megcsalásnak . Az biztos h nem volt tőle szép amit tett , de ne viselkedj már ovisként kérlek.... És főleg semmi jogod megalázni , csak mert nem vagy elég jo neki
8/15 anonim válasza:
Minek akarod annyira megalázni? Mert nem kellesz neki, és ezt nem tudod elviselni? Ha ezért megsérted, azzal csak magadról állítasz ki egy szegénységi bizonyítványt. Fogadd el, hogy ezt a csatát nem te nyerted, hanem a másik srác. Ennek a lánynak ő kellett. Szabad akarata van, egy randi egyáltalán nem jelenti azt, hogy tied a lány! Inkább engedd el és keress egy másikat. 19f
9/15 A kérdező kommentje:
Felhivott telefonon, hogy talalkozzunk. Mondtam neki, hogy hol meg mikor, aztan elmentem a haverommal sorozni es kikapcsoltam a telefont. Addig alljon ott fel labon, mig en odamegyek :D
2016. júl. 9. 19:39
10/15 zóna_pocok válasza:
Utana nem is kene megmondani neki, hogy miert, csak jelezd, hogy nyomos okod volt :D Ebbol csak tudni fogja mar, hogy mi a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!