Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezz felek kérdések? (Párommal játszok)
Figyelt kérdés
14 évesek vagyunk,járunk és ha találkozni nem tudunk facebookon szoktunk kérdezz felekezni,viszont én kifogytam a kérdésekből és kéne segítség.Fontos!Normális válaszokat várok.Előre köszi💕
14/L
2016. júl. 8. 15:40
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy 14 évesen miért a párodnak hívod, miért nem csak szimplán a csávód, pasid, hapsid, fiúd, barátod, palid, szerelmed, drágád?
2/6 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre valaszolok.
1-es hát te nagyon bunkó vagy! Miért ne lehetne hogy a parjanak hívja. Szerintem ez sokkal komolyabb a csávód/palid olyan 10 éves gyerekes duma. Az sokkal kedvesebb dolog ha a lány a barátjának vagy a parjanak szolitja a fiút...
3/6 anonim válasza:
Téged senki nem kérdezett, hogy mi erről a véleményed.
4/6 anonim válasza:
2#es a kapcsolatra érett 14-16 éves nő!?xD Hogy mereszelted1# h, ofelsegenek fenn akadjon a szeme?! XD
5/6 anonim válasza:
Mekkora gyökerek vagytok. #2-essel egyetértek.
6/6 A kérdező kommentje:
Jólvan,akkor barátom. Tök mindegy a lényeget szerintem le lehet szűrni. Kérlek ne veszekedjetek,viszont választ még mindig nem kaptam ><
2016. júl. 9. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!