Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha lassan 19 évesen még nem volt barátnőm, még nem csókolóztam, és még szűz vagyok? Bővebben lent. ?
Szerintem,nem vagyok jóképű,izmos,egyszóval nem vagyok az az igazi akire a lányok vágynak,soha nem tetszettem egyetlen lánynak sem,ha pedig nekem tetszett valaki,nem mertem lépni mert féltem,hogy kinevet,vagy kigúnyol.
(soha nem járok buliba,ott is úgy gondolom,hogy a többség rajtam nevetne.)
Most már eljutottam arra a szintre hogy csak olyan lányokkal merek beszélni akiket kb 10 éve ismerek,se volt osztálytársak,se kollégák,
egy ismeretlen lányhoz pedig nem is mernék oda menni.
Ha pedig barátikörből ismerős a lány,akkor is csak akkor "beszélek" vele,ja hozzám szól(ami ritka),de akkor is zavarban vagyok,és nem tudom mit mondjak.
Ezen hogy tudnék változtatni?,hogy végre legyen valki akinek tényleg fontos vagyok.
Van több milliárd akivel nem beszélem a nyelvet.(a német,magyar lányok jöhetnek szóba)
Akkor ebből a maradékból még lejönnek a 17 alattiak,és a 23 felettiek.
Akkor marad a korosztályomba tartozó lányok,ebből lejön az akiknek nem tetszem,és azok is akik nekem nem tetszenek.
Így marad a milliárdból "pár" lány
Járok edzeni,és 7 éve focizom versenyszerűen.
Az arcomon semilyen sebészeti beavatkozást nem szeretnék csináltatni.
Ja és járok fodrászhoz is.
Plusz 1.
Ha valakinek alapból is kevés az önbizalama,akkor azt egy visszautasítás,főleg ha azt nem tudja a lány normálisan megfogalmazni(ne legyen bántó),akkor az többszörösen visszaveti azt a kevés önbizalmat is.
Hidd el nem fog összedőlni a világ 19 éves vagy előtted ag élet, rengeteg esetben fogsz még visszautasítást kapni az életedben, egy csajnál nem dől össze a világ, hidd el nagyon ritka ha elso igent mond és az legyen egy életre szóló szerelem es amúgy is hülyeség is lenne így hozzáállni a dolgokhoz, menj el bulizz menj oda egy lányhoz hivd meg egy italra kérdezd meg nincs e kedve ismerkedni, húzd ki magad mosolyogj, legyél magabiztos és minden jó lesz a határozottság és az önbizalom mar két lépés a kiszemelt lány szemében a pozitív elbírálás felé
22/f
Nálam is ez van . Szerintem próbálj meg elmenni egy-ket buliba,azzal már előrébb vagy talán. :)
19L
Nem iszom alkoholt,nem megoldás semmire.
Igazából mindegy,szinte csak a barátnő hiányzik az éltemből,ha nem lesz,akkor elfoglalom magam mint eddig is,végülis az eddigi 20 évemben sem volt probléma,hogy egyedül vagyok az elkövetkezendő 60-ban sem lesz.
23 éves lany vagyok nem csokoloztam még nem volt barátom
Nincs ezzel gond szerintem ez lenne a normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!