Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám, ha az egyik barátommal történne az első csók?
14 éves vagyok, és van egy barátom, 19 éves. Csak barátok vagyunk, de beszéltünk már olyanokról, hogy mi lenne ha... Stb. Így tudom, hogy a csókban benne lenne. De bizonytalan vagyok, félek, hogy később megbánnám, hiszen nem vagyok belé szerelmes.
Néha nagyon kívánom, hogy vele legyen az első, máskor viszont elhessegetem a gondolatot, mert arra gondolok, hogy semmiképpen nem jönnék/jönnénk ki jól a dologból. Már így is picit tágabb számunkra a barátság fogalma, mint másoknak. (Volt már egy kis tapi)
Barátság extrákkal? :DDD
"(Volt már egy kis tapi)" - Érteeem én hogy mire célzoool. :DDD
Engem egy kérdés foglalkoztat... Mért nem jösz vele össze...?
Amúgymeg, szerintem mehet az a csók. Legalább nem leszel olyan ügyetlen, ha lesz barátod. Vagyis most is van, mert ugye Ő, de érted... :DDDD
De ha rendes első csókot akarsz, azt idézd elő...
Nézzetek együtt filmet, menjetek sétálni, beszélgessetek egy jót, és majd közben jön az is... :P
Velünk is ugyanez van. Én 14 éves lány, ő 19 éves fiú. És néha iszonyúan szeretném vele az első csókot, mert kívánom de attól félek később megbánnám.
14L
Attól még hogy a fiú szűz biztos eléggé várja a szexet
Ugyhogy vigyázz vele
Nem ismerem tehát nem mondom hogy meg fog erőszakolni de befolyásolni tud akár csak szavakkal is mert fiatal vagy
Ha CSAK csók lesz azt nem fogod megbánni, nem nagy dolog =D és pozitívum hogy ha lesz varátod nála már csóktémában úgyeskedni fogsz
Szex az már más téma (bár szerintem azt sem kell túlgörcsölni)
Inkább legyen valaki ügyetlen az első csóknál olyannal,akit szeret, minthogy "barátokon" gyakorolgasson.
Normális srácnak tök mindegy,hogy csókol. Nem befolyásol semmit.
Nem tudom,megbánnád-e, minden esetre eléggé szánalmasan viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!