Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbánnám, ha az egyik barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánnám, ha az egyik barátommal történne az első csók?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és van egy barátom, 19 éves. Csak barátok vagyunk, de beszéltünk már olyanokról, hogy mi lenne ha... Stb. Így tudom, hogy a csókban benne lenne. De bizonytalan vagyok, félek, hogy később megbánnám, hiszen nem vagyok belé szerelmes.

Néha nagyon kívánom, hogy vele legyen az első, máskor viszont elhessegetem a gondolatot, mert arra gondolok, hogy semmiképpen nem jönnék/jönnénk ki jól a dologból. Már így is picit tágabb számunkra a barátság fogalma, mint másoknak. (Volt már egy kis tapi)

2016. júl. 7. 23:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem arra akar, tudom, hogy nem. :D Szűz, és a szexre max hülyéskedésből utalgat. Bár leginkább én szoktam viccelődni a témával kapcsolatban, rettentően perverz vagyok, ha gáz, ha nem, nem tehetek róla.
2016. júl. 7. 23:43
 2/8 A kérdező kommentje:
XD Oké, akkor továbbra is várom a normális válaszokat.
2016. júl. 7. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Barátság extrákkal? :DDD

"(Volt már egy kis tapi)" - Érteeem én hogy mire célzoool. :DDD

Engem egy kérdés foglalkoztat... Mért nem jösz vele össze...?

Amúgymeg, szerintem mehet az a csók. Legalább nem leszel olyan ügyetlen, ha lesz barátod. Vagyis most is van, mert ugye Ő, de érted... :DDDD

2016. júl. 8. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:

De ha rendes első csókot akarsz, azt idézd elő...

Nézzetek együtt filmet, menjetek sétálni, beszélgessetek egy jót, és majd közben jön az is... :P

2016. júl. 8. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Velünk is ugyanez van. Én 14 éves lány, ő 19 éves fiú. És néha iszonyúan szeretném vele az első csókot, mert kívánom de attól félek később megbánnám.

14L

2016. júl. 8. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól még hogy a fiú szűz biztos eléggé várja a szexet

Ugyhogy vigyázz vele

Nem ismerem tehát nem mondom hogy meg fog erőszakolni de befolyásolni tud akár csak szavakkal is mert fiatal vagy

Ha CSAK csók lesz azt nem fogod megbánni, nem nagy dolog =D és pozitívum hogy ha lesz varátod nála már csóktémában úgyeskedni fogsz

Szex az már más téma (bár szerintem azt sem kell túlgörcsölni)

2016. júl. 8. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Inkább legyen valaki ügyetlen az első csóknál olyannal,akit szeret, minthogy "barátokon" gyakorolgasson.

Normális srácnak tök mindegy,hogy csókol. Nem befolyásol semmit.

Nem tudom,megbánnád-e, minden esetre eléggé szánalmasan viselkedsz.

2016. júl. 8. 22:24
 8/8 anonim válasza:
Nekem is olyannal volt az els,akivel több volt mint barátság.Pár nap múlva meg összejöttünk.Olyannal legyen akit szeretsz.Az ha jártok,nem sok mindenen változtat.Sok sikert hozzá;)
2016. júl. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!