Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 06:55
1/7 anonim válasza:
Különleges, én soha nem fogom elfelejteni.
2/7 anonim válasza:
Nekem furi volt és nagyon béna voltam. Nem tudtam mit kell csinálni, ő meg csak dugdosta át a nyelvét én meg nem értettem mit akar. :D
Hetekbe tellett mire megtanultam...
F
3/7 anonim válasza:
Huh hát nekem fura. Szerintem béna voltam mert nagyon nem éreztem át a hangulatot és mivel tél volt olyan hideg volt az egész (a szája is :D), de nagyon bejött, egész nap fel voltam dobva utána :D
4/7 anonim válasza:
Őszintén? Kínos és visszanézve borzasztó vicces. Meg persze felejthetetlen, de az első két érzés sokkal meghatározóbb.
6/7 anonim válasza:
Varázslatos,de ahhoz h így érezd az elsőt, előtte csak rá koncentrálj ha pedig bele vagy habarodva totálisan akkor már alig várod és furdal a kíváncsiság h vajon milyen lehet:D ezek plusz pontok az érzéshez,eleinte nem tudtam h h kell de mikor megcsókolt jöttek maguktól a dolgok és konkrétan elvoltam kábulva,éppen feküdtünk és mikor felálltunk és elkezdtünk sétálni alig tudtam a lábamon állni úgy jártam mint ha részeg lennék :DDD a derekamnál fogott meg nehogy elessek,de talán plusz pont ha fiú közbe simogatja a lány nyakát vagy arcát attól szebbnek tűnik az egész
7/7 anonim válasza:
Nekem tegnap történt ez az első csók. :D Legjobb barátomnál ott aludtam, és miközben feküdtünk megöleltük egymást, mert mind a ketten ilyen ölelés mániások vagyunk.A szája a nyakamon volt, és elkezdte puszilgatni.És jött egyre feljebb, az arcomra.Majd egyszer csak elkezdte a szám szélét puszilgatni, majd adott egy normális puszit.Én pedig megcsókoltam, gondolkodás nélkül.Azután 10 percig megállás nélkül csókolóztunk.Nagyon durván jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!