Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek az olyan srácok akiken Vans cipő van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 17:17
21/27 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritka hogy megnézem valaki cipőjét. Akkor is csak megállapítom hogy milyen, de nem nagyon érdekel amíg nem szandálzokni :D
22/27 A kérdező kommentje:
de felszínesek vagytok..egy cipő nem tud örökké olyan állapotban lenni, mint újkorában, ha már van rajta egy porszem akkor gáz?
2016. júl. 8. 12:57
23/27 anonim válasza:
Nálam ez az első számú kritérium.
Kedvesség, udvariasság, jó humor? Mégis melyik lánynak kellenek ezek a sz*rságok?! A Vans cipő, az már valami. Az a fontos -.-
24/27 A kérdező kommentje:
utolsó legalább őszinte
2016. júl. 8. 14:55
25/27 anonim válasza:
De azért tisztában vagy vele ugye,hogy ez szarkazmus volt? xD
26/27 anonim válasza:
Szerintem itt az nem tetszett mindenkinek hogy azt a szót használtad hogy "bejönnek". Ha stílust nézem nekem bejönnek a vans cipők, láttam olyat aki felveszi minden szar mellé, de láttam egyedibb darabokat is, és elég jól áll az emberen ha egy rendes kombót rak össze. (persze nem csak a vans jó, de mivel elég strapabíró, mostanában divat is, és megfizethető áron van nyílván sok lesz belőlle ez nem meglepő) Én fiú vagyok, én sem cipő alapján döntök, de sokat hozzáad az összképhez ha jól néz ki valakinek a cipője. (persze lehet van aki nem így gondolja, engem nem zavar, ez csak saját vélemény)
27/27 anonim válasza:
A Vans márka roncsolja eleve az összképet.
De attól függetlenül összejönnék a sráccal, csak utána rávenném, hogy vegyen normális cipőt. Nem 15 éves, hogy kövesse ezt a "divatnak" nevezett gusztustalanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!