Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek az olyan srácok akiken Vans cipő van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 17:17
11/27 anonim válasza:
Kerdezo, nem kivanom egyetlen lanynak sem, h veled legyen a lenezo magatartasod nagyon taszito.
12/27 anonim válasza:
Nekek is Vans-om van, de nem vagyunk gazdagok. :D Szerintem megfizethető. Amúgy nem érdekelne. Nagyon nem.
13/27 anonim válasza:
Mind1 milyen cipőt hord :D szerintem 1 kínai boltban vett pár ezer Ft-os cipő van amikor jobban néz ki ...max nem bírja olyan sokáig
14/27 October15 válasza:
Na erről sem hallottam még.. rákerestem.. van egy rossz hírem ha ezzel akarod mutatni, hogy sok pénzed van akkor azt kell mondjam, hogy a Martensem kb 2x ennyibe fájt. :D
Ez max ár/érték arányban drága.. ennyiért akkor már inkább Tisza.. legalábbis anno pár éve huszon x ezer körül ment mostanság az is 30 körül fut. Mázli, hogy még jó állapotban van az is. [Pedig mindent megtettem érte, hogy ne legyen. XD]
De azért majdnem sikerült vagizni... majdnem. :D
24F
15/27 anonim válasza:
Kit érdekel milyen cipő van rajta ha egyébként az ember vagy gci ronda vagy bunkó?! Nem is értem a kérdést.
16/27 A kérdező kommentje:
utolsó: milyen felszínes egy patkány vagy! és aki csúnya az már gáz?
2016. júl. 7. 19:53
17/27 anonim válasza:
mi az hogy lány nem tudna ilyen poént irni te antifeminista p*raszt?
18/27 anonim válasza:
Azt sem tom , hogy az hogy néz ki. XDDDD
19/27 anonim válasza:
Nem a cipő lesz a döntő. Ha nem koszos, szakadt, akkor teljesen rendben van.
20/27 anonim válasza:
nem érdekel, hogy milyen a cipője csak ne legyen retkes! 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!