Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Mit gondolkodtok a fiús...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit gondolkodtok a fiús lányokról?

Figyelt kérdés

Pl. nem vakolja ki az arcát, és nem úgy válogat ruhát hogy minél nagyobbnak tűnjön a melle vagy a "feneke" :)) nem hord mély dekoltázsú ruhadarabokat inkább bő, kényelmes ruhákat visel. Jókat lehet vele dumálni, jófej és nem a pláza a törzshelye. Nem fél pl. a 2 kezű munkától és attól ha piszkos lesz. Szeret sportolni vagy hasonlók.

Ha valamit kihagytam szóljatok :'DD

ui: a leírás kb. illik rám szóval ezért kérdezem.

2016. júl. 5. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Sminkelni néha szoktam kicsit,de azt leszámítva én is ilyen vagyok. :D
2016. júl. 5. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Azta teljesen ugyanilyen vagyok én is.:'D

16l

2016. júl. 5. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez pozitívum minden szempontból számomra :)
2016. júl. 5. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi leírás után szimpatikus vagy, de ugye ismerni kell téged ahhoz hogy bő véleményt mondjon az ember:D
2016. júl. 5. 20:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Valóban ennyiből nem lehet megismerni senkit nem is vártam el :) Aki ismerkedni akar az írhat nyugodtan. Az én személyiségem viszonylag elég egyedi :'DD esetleg hozzá tenném hogy:

szeretem az állatokat a természetet. Sok viccet ismerek amiket soha nem habozok felhasználni. Számítógépes játékokban is viszonylag otthon vagyok általában vicces vagyok de viszonylag komoly is tudok lenni. A bulik vagy hasonlók nem érdekelnek és ha ez számít inni nem szoktam nem is bírom a piát és nem szeretném elveszíteni a szüleim bizalmát sem, a régi osztálytársaim mind cigiznek de én még soha nem próbáltam és nem is szeretném. Jól nevelt vagyok de szeretem elmondani a véleményem. Néha borzasztóan idegesítő és okoskodó tudok lenni. Hirtelen haragú vagyok és nehezen tudok megbocsájtani. Hobbim a rajzolás. Nem vagyok túl sportos és nem szeretem az idegeneket. Logikusan gondolkodom és általában átgondolom mit teszek vagy mit tettem. Röviden ennyi lennék én :)

2016. júl. 5. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Elolvastam az első oldalt, és az alapján, amit írtál, kb olyan vagy mint én :D Kivéve, hogy én nem tudok rajzolni :D Meg focizok, de ott kapus vagyok. 16/F Ha gondolod írj!
2016. júl. 5. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
*a második oldalt
2016. júl. 5. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Rám is hasonlít a jellemed. :) 16/l
2016. júl. 10. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!