Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/f

Figyelt kérdés
Nem tudok csajozni mert nem vagyok maga 155 cm de cukinak tartanak amivel lófaszra sem viszem

2016. júl. 4. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
xDD Hát ez jó volt :'D. Van sok kicsi lány,aki passzol melléd és van sok okos lány,aki a személyiségedért fog kedvelni és letojja a magasságod.
2016. júl. 4. 21:22
 2/10 A kérdező kommentje:
de az alacsonyak is ezt mondják akkor beszoptam ?
2016. júl. 4. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak fogsz még nőni 1 picit:) ,tudom milyen érzés 153 cm vagyok,csak az a szívás h te fiú vagy:D Szerintem tuti lesz vlki akit megfogsz belülről,kívülről:) esetleg kezdj el edzeni(nem feltétlen gyűrni)a külsőd akkor férfiasabb lesz,nem cuki:) Én is ismerek olyan srácot aki ilyen kicsi mégis volt már egy pár barátnője,neked is lesz:D hajrá :)
2016. júl. 4. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz ezen :D Majd megtalálod a megfelelő lányt. Ne türelmetlenkedj, van még időd. 16/L
2016. júl. 4. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Nyugi én 192 cm vagyok és én se kellek senkinek

16F

2016. júl. 4. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
A fiúknál az alacsonyság a lányoknál a magasság a rossz :D Én lány vagyok és 172cm nem világrengetően magas de a legtöbb fiú vagy velem egy magas vagy alacsonyabb (korombeliek) én is örülnék ha kicsit alacsonyabb lennék. Én azt mondom hogy inkább legyen egy fiú alacsony és menő, akár cuki is mint sem égimeszelő de emellett tróget és ratyi kinézetű. 16/L
2016. júl. 4. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, vannak alacsony lányok, pl én 154cm vagyok, és sokan vagyunk így :D
2016. júl. 4. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj amúgy tök jót nevettem a kérdések végén :DD
2016. júl. 4. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
A nyers őszinteség... Csak vigyázz, amíg trollkodásból nem jelenti valaki a modiknak :P
2016. júl. 5. 13:46
 10/10 A kérdező kommentje:
5-ös majd kellesz valakinek
2016. júl. 6. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!