Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy fiú és egy lány jó barátok de nincs köztük több,lehetnek lelki társak?
18/f 18/l
2016. júl. 2. 15:55
2/7 anonim válasza:
Szerintem fiú, lány barátság csak testvéri kapcsolatban létezhet:)
Persze nem tudom, egyszerűen ez a véleményem:)
16/L
3/7 anonim válasza:
Valamelyik úgyis többet fog érezni mint lelki társ.
4/7 anonim válasza:
igen én sem hiszek a fiú lány barátságba... bár egyébként van példa az életembe rá de az a fiú nem olyan mint a többi szóval ő elég visszahúzódó és egyátalán nem érzünk egymás iránt többet....sőt mindig elmondjuk egymásnak hogy ki kinek tetszik....de az ilyen barátságok nagyon ritkák...és nekem inkább haverjaim vannak de fiú lelkitársam nincs..még az a barátom se akivel elég sok minden megbeszélünk..
5/7 anonim válasza:
Szerintem igenis letezik fiu-lany baratsag. Es lehetnek lelki tarsak is. Nekem szamtalan fiu baratom van es egyik sem tetszik es allithatom hogy en sem tetszem nekik mert van baratnojuk. Ugyhogy letezik. Nem azt mondom hogy nagyon sok van de van. En nekem is van olyan fiu baratom aki eppen ossze akar hozni a legjobb haverjaval mert tetszik nekem. Szoval igen LETEZIK! 16/L
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy létezik nekem is volt két fiúval az egyikbe pár hónap után belezúgtam a másik meg közölte hogy szívesen megfektetne.
7/7 anonim válasza:
Szerintem lehettek, de ez csak egy átmeneti állapot. A dolgok alakulgatnak majd, vagy összejöttök, vagy szétmentek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!