Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány aki vagdoss...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki vagdossa magát? Miért csináljátok? Párkapcsolatban is csináljátok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen jól mondja az utolsó. Inkább sírjon valaki. Szerintem a lelkileg gyengék vagdossák magukat. Minden embernek van valami rossz dolog az életében amit nehéz elviselni.
2016. jún. 30. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Van, aki sportba, zenébe, olvasásba, tanulásba, írásba, rajzolásba, stb menekül. És van aki alkoholba, drogokba, vagdosásba. Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy melyiknek van hosszútávú pozitív hatása és melyikkel lehet elcseszni egy rövidke éltet. Van, akinek nem való az élet.
2016. jún. 30. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
itt televan aval mer nem normálisak xd
2016. jún. 30. 18:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen.Sajnos már vagy 7éve vagdosom magam.Habár többször is próbáltam vele leállni (és volt olyan hogy sokáig nem is csináltam) de valahogy mindig ebbe menekülök.Mivel még ne volt párkapcsolatom ezért nem tudok nyilatkozni ezzel kapcsolatban.

Az előző hozászólok savazását megelőzve:tudom hogy nem vagyok normális de ez van sajnálom.

2016. júl. 1. 22:08
 15/19 anonim válasza:
Ki lehet nőni! Tini hülyeség! Elnyomásnál, önbizalom hiánynál, nehezen feldolgozható élethelyzeteknél lép fel. Nem igaz, hogy jó érzés...
2016. aug. 28. 12:24
 16/19 anonim válasza:
100%

Nyugodtan mondhatja bárki, hogy hülyeség. Viszont van aki ezt komolyan gondolja és ezzel tereli el a figyelmet a problémáiról. Igaz, hogy nem egy hosszútávú megoldás, de van olyan aki ezt használja. Például én, akinek elég zűrös családi helyzete van, önbizalomhiányos, súlyos lelki sérült és depresszióra hajlamos. Itt nem kell érvagdosásra gondolni... Elég ha kicsavarozod a hegyeződ pengéjét és csak annyira húzod végig a bőrödön, hogy alig maradjon maradandó helye. Nézzetek hülyének, nem érdekel. Egy tinéndzser vagyok, aki utálja azt, aki. Aki inkább ebbe menekül, mert nem kér a dilidokikból. Tudom, hogy egyszer meg fogom bánni. A hegek a karomon maradnak örökre. De ezek emlékeztetnek arra, hogy túléltem és a gondok egyszer megoldódnak. Egyszer ez a korszak lezárul... De a hegek örökre megmaradnak. Kívül is... Belül is...

Nem érdekelnek a kritikus bíráskodások. Tartsátok meg magatoknak a véleményeteket. Kösz ✌

2016. okt. 16. 00:58
 17/19 A kérdező kommentje:
16, Köszi a választ!
2016. okt. 16. 17:32
 18/19 anonim válasza:

Nincs mit:).

Remélem megfelelően tudtam válaszolni és nem terheltelek a problémáimmal. :)

2016. nov. 17. 20:22
 19/19 A kérdező kommentje:
18, Nem terheltél. Nekem is voltak hasonló gondjaim tiniként, de nekem nem jutott eszembe a vagdosás. Remélem jól alakul az életed. Nekem anno 17 körül már jobb volt. :)
2016. nov. 18. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!