Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem enged...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem enged sehova? (Még ha lenne egy srác, aki komolyabbat is akarna biztos nem engedne. )

Figyelt kérdés

A nagymamámmal élek ha ez számít.

Múlt héten egy fiú a volt osztálytársam át hívott filmet nézni (tudom hogy biztos lett volna valami ha sex nem is), de mikor megkérdeztem ő közölte hogy nem, mert filmet nézni itthon is tudok meg inkább menjek barátnőmhöz (aki az ellenkező irányba lakik) és hogy biztos meg fog dugni vagy megerőszakol meg hogy majd az egész városka rólam beszél ja és azt is mondta hogy ő már elképzelte milyen pasi illik hozzám.

(Szűz vagyok és megértem hogy ha félt, de nekem ez már sok, a sráccal hetedikben nyolcadikban nagyon jóba voltunk most 12.be megyek, a mamámat is nagyon szeretem, mert mindent meg add nekem és az öcsémnek erején felül is, de ez elég gáz...)

2016. jún. 30. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy az egyik barátnődhöz mész. Minek kell a nagyinak mindent tudni?
2016. jún. 30. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:

"tudom hogy biztos lett volna valami ha sex nem is"

AKkor mi? Te les.zopod ő meg kinyal?

A te mentalitásoddal ez lenne....

A filmezés nem randi. Így nem lehet a másikat normálisan megismerni..... Na meg ez a "filmezés"egyértelműsíti a szándékait is.

2016. jún. 30. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig milyen jó lenne, ha elengedne. A jövő héten nem 16, hanem 17 "Lehetek terhes?" kérdésbe botlanék.
2016. júl. 1. 13:55
 14/14 KJUsul ***** válasza:
100%

Bár minden lánynak lenne egy ilyen nagymamája! Bár az anyukák is így gondolkodnának!

Tudom, hogy gáznak érzed, hogy helyetted akarja megszabni, kivel legyél, hogy milyen pasid legyen. De ezek csak vágyak, amik módosulnak, amikor azt látja, hogy egy rendes, jóravaló sráccal jársz és boldogok vagytok együtt. Mert szeret téged és ha boldognak lát, akkor nem fog végül beleszólni.

Régimódi hölgy lehet, ezért mondja ezt. Nincs ezzel semmi baj, sőt az élet tapasztalata felbecsülhetetlen, pillanatok alatt kiszűri a simliseket. Ha ő valakire azt mondja, hogy simlis, akkor jó ha figyelsz és teszteled a csávót. A simlisek mindig lebuktathatók, ha nyeregben érzik magukat. Tehát ne aggódj emiatt, ha rátalálsz egy rendes srácra, akivel boldog leszel, nem áll az utadba!

2016. júl. 2. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!