Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy autó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy autó szerelőbe, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lakik itt a szomszéd faluba egy fiu aki autószerelő ::D

Nincsebek kozok barátaink se semmi de tobb ismerosomnek csinálta mar a kocsiját és arra gondoltam ha meglesz a jogsim és veszek kocsit , direkt valamit el kene rontani rajta es szolni neki h csinalja meg :::D

Szerintetek eszre venne hogy direkt csinaltam es hogy bejon ndkdm?

17/L

Ő 24 korul vsn

2016. jún. 27. 20:50
 1/10 anonim válasza:
Kérj tőle egy alvázmosást és közben próbálj meg szexin vonaglani.
2016. jún. 27. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Normalis válaszokat kérek!
2016. jún. 27. 20:52
 3/10 anonim válasza:

Esetleg egy ilyen?

[link]

vagy ez?

[link]

2016. jún. 27. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Már csak két hónap, és itt van gusztus húsz, kotmányunk fordulója, úgyhogy aznap átmész a másik faluba dáridózni, és a falunapon összeismerkedsz vele.
2016. jún. 27. 20:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg.... de szerintem ő nem falunapozik es en se
2016. jún. 27. 21:12
 6/10 anonim válasza:
Nem kell elrontani. Atvizsgalasra vidd el..most vetted megnezetned minden oke e.. egy olajcsere ugyis kell;)
2016. jún. 27. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
De nem fog hulyenek nezni?? 😂
2016. jún. 27. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Van még egy lehetőség, bejelölöd fb-on, és írsz neki, hogy több ismerősöd is mesélt róla, hogy milyen jófej stb., kíváncsi voltál rá, és szeretnéd őt jobban megismerni, remélhetőleg megkapja az üzenetet, és meg is nézi. Szerintem ebben nincs semmi rossz, egy intelligens, normális hangvételű levélre alapesetben hasonló válasz jön, legalábbis merem remélni, és ez egyáltalán nem tolakodás, nem csinálsz hülyét magadból, főleg a mai világban nem, amikor már mindenki mindent digitálisan akar intézni.
2016. jún. 27. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Francia kocsit vegyel, azon nem kell elrontani semmit, hetente jarhatsz hozza megis.
2016. jún. 27. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:

" és arra gondoltam ha meglesz a jogsim és veszek kocsit , direkt valamit el kene rontani rajta es szolni neki h csinalja meg :::D "

Ajj de primitív vagy, Jézusom......

Vannak még más srácok is.... ne egyre csorgasd a nyálad. A leírásod alapján egy agyatlan kislányt látok benned, ez pedig senkinek sem lesz vonzó.

2016. jún. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!