Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (lányok) nagyon magasnak számít?
Figyelt kérdés
173 cm vagyok:\ (lány)2016. jún. 25. 22:25
21/22 anonim válasza:
Bitch, please 179 cm vagyok és 16 éves lány.:D
22/22 anonim válasza:
180cm/56kg vagyok és 14 múltam januárban.
Tehát szerintem a te 173 centiddel semmi gond nincs, én hatodikosan voltam akkora.
Nagyon szeretnék alacsonyabb lenni, de azért néha jó ilyen magasnak lenni :D például nem kell székre állni, hogy elérj valamit, vagy ha tele van a főtér, te akkoris latod a meccset a kivetítőn 😂😂😂
Viccet félre téve, sokkal szívesebben lennék 160cm körül. Az a baj, hogy a korosztályomban a fiúk elég alacsonyak, meg így a magastalpú cipő is ki van lőve, mert azzal már 186 körül vagyok 😂😂
No para, én bízok benne, hogy majd találok magamnak magas fiút 👌
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!