Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire higgyem el neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire higgyem el neki, hogy barátja van?

Figyelt kérdés

Van egy lány, sokat beszélgetünk facebookon, mindenféle puszis meg kacsingatós smiley-kat küldözget, egyrészt, másrészt az adatlapján "egyedülálló" olvasható, de állítása szerint van barátja. Viszont én kételkedek ebben, meg egyrészt állítólag a lányok néha kiszokták találni, hogy barátjuk van. :D

Meg sokszor szokott rám írni.

2016. jún. 25. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg van neki, ha ő ír rád és közvetlen, akkor kedvel, és talán nyitna is feléd ha nem lenne valakije. 20l
2016. jún. 25. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Az nem jelent semmit hogy a facebookon "egyedulallo" :) valaki csak szimplan nem hirdeti

Ezek alapjan szerintem kitalalta hogy feltekennye tegyen es megjobban felkelltse az erdeklodesedet iranta

Hany evesek vagytok? :)

2016. jún. 25. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Fontos a kor? :D
2016. jún. 25. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Fontos :)
2016. jún. 25. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne barátja és akarna veled valamit akkor nem mondaná hogy barátja van. Ha mégsincs barátja, akkor meg nem akar tőled semmit és ezért mondta, szóval mindegy. De akkor meg miért kedves meg puszis fej..szóval az én logikám alapján nem hazudik, tényleg van barátja. Az hogy facebookon egyedülálló nem jelent semmit, nekem nincs beállítva hogy van barátom, pedig 2 éve így van.
2016. jún. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
ÚGY KB 25 CM HIDD EL NEKI.
2016. jún. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!