Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért nem reagál?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe fülig szerelmes vagyok, néhány hete kezdtünk "komolyabban" beszélgetni, és eddig két randink volt, a második csókkal zárult. Nagyon sokat beszéltünk eddig, szinte minden nap vagy facebookon, vagy felhívott és 2 órákat dumáltunk (azért hívott ő, mert neki nincs telefonja, csak az otthonit használja néha). Kedden megvártam a suli előtt és hazakísértem, ott azt mondta, hogy majd rámír, vagy felhív, hogy este találkozzunk, de nem hívott és nem írt azóta se, nem reagál arra se, ha én írok, mit kellene tennem? Szerintetek miért nem reagál?
Jah, és amúgy ő 14 én meg 17
2016. jún. 25. 09:33
1/1 anonim válasza:
Nem volt ideje, nem izgatod annyira, mint szeretnéd, várja, hogy te írj neki és egyéb lehetséges okok. Nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!