Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, te megismernétek vagy összejönnétek ilyen fiúval?
Külső:180-181 centi magas..vékonyabb,63kg,zöld szem,kicsit hosszabb sötétbarna haj,sportos testalkat..és nem vagyok egy hű de jóképü.Nagyjábol ennyi.
Belső:Kedves,Udvarias,Szerény,humoros..értem a viccet de tudok komoly is lenni,ha arrol van szó..,Ambíciózus,szerető,kicsit bújósabb vagyok,ímádom az állatokat,kicsit visszahúzódobb vagyok..jobban szeretem ha egyedül vagyok néha,de szoktam eljárni itthonrol,főleg nyaranta strandokra meg kirándulni stb,nem cigizek,nem iszom(1 csepp alkoholt sem)..vannak rossz szokásaim is mint például..türelmetlenség,nagyon gyorsan feltudom mérgelni magam és ez van,hogy kihat az egész napomra sőt olyan is volt,hogy már remegtem az idegességtől,de ez nem fontos...nem vagyok megelégedve azzal amit elérek és mindig többre és jobba vágyok..ha kell 1000x megpróbálom csak,hogy sikerüljön.Nagyjábol ennyit tudtam írni magamrol..ha van valami kérdés privátban lehet kérdezni vagy itt is.Elég rosszúl tudom jellemezni magam,ezért elnézést kérek..ja és 15/F Az olyan hozzászólások előtt,hogy Na mégegy valaki akinek nincs önbizalma és majd ettől felbátorodik meg ilyenek,meg olyat is láttam,hogy "mivan,erre vered majd ki"...nem,nem önbizalom önbizalom növelés céljával irtam ki a kérdést,hanem puszta kíváncsiság.Köszönöm annak aki elolvasta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!