Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek hogy megcsókol. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy megcsókol. Mit tegyek. Hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Egy sráccal nagyon összemelegedtünk de még nem járunk.Elhívott hogy találkozzunk mivel nyáriszünet meg minden.Én nem ismertem egészen kiskora óta(jó,azert elég hosszú ideje ismerem) de a barátnőim igen,és szerintük tuti le akar majd smárolni. Ölelés,arcra puszi volt már(fogadásbó)és attól is nagyon féltem egyébként. A csóktól meg mégjobban. Valaki le tudná írni róla amit tudni kell?Ilyenkor előjön a sablonduma hogy majd ösztönből tudni fogod hogy kell. Hát én nem. Szóval mindent kéne tudjak róla.tipp hogy reflexből ne fordítsam el a fejem és a srác ne nyalja végig az arcom,hogy hogy kéne reagálnom,mit kéne csinálnom és mikor.Pls nagyon fontos lenne. Köszi a válaszokat előre is💜💜💜 14/l

2016. jún. 23. 12:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)) 14 éves,pár hónap van közöttünk,ő áprilisban töltötte be és én igaz azt írtam hogy 14 vagyok de csak most fogom betölteni.Szerintem volt már barátnője de nem lehetett túl komoly de erre még nem mertem rákérdezni. Most vasárnap el akar vinni valami "jó helyre" és eléggé félek hogy le akar majd kapni
2016. jún. 24. 23:47
 12/13 anonim válasza:
Na mizu volt?
2016. jún. 27. 19:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem csókolóztunk (de még mindig félek tőle😂) viszont megkérdezte hogy lennék e a barátnője. Igent mondtam,de most mégjobban félek mert így nagyobb az esélye a csóknak.Sokkal nagyobb.Na majd bénázok valami jót az biztos😂
2016. jún. 28. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!