Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefogyni a belső combomból. Tanácsokat szeretnék kérni?!
Figyelt kérdés
Aktívan sportolok,táncolok. Egyszerűen nem tudok egy picit leadni belőle, pedig már annyi mindent megtettem érte.És természetesen Egészségesen étkezem. Az fontos nem? Ne azt képzeljétek, hogy ilyen csont kollekció vagyok, igen a hasam lapos meg izmos is vagyok de nem tudok már mit csinálni vele. Tippek??Kinek milyen tanácsa van???#fogyás #belső combról.
2016. jún. 21. 20:44
2/12 anonim válasza:
Valóban, kép alapján könnyebb megmondani hogy tényleg kell e fogynod vagy csak egy újabb lány vagy aki nem elégedett magával :)
3/12 zóna_pocok válasza:
Nincs helyi zsir egetes, maximum izmot tudsz oda felrakni, ha zsirt adsz le akkor az az egesz testedrol megy. De tuti nincs semmi gaz, csak noi szeszely :D
4/12 anonim válasza:
És nem izom az már most? A tánc hatalmas combokat csinál.
6/12 anonim válasza:
Ami azt illeti, eléggé husi vagy, és még finoman fogalmaztam... Egy tízest simán ledobhatnál magadról. Nem ám lepontozni!
7/12 A kérdező kommentje:
Ha tíz kilót fogynék elmondanám undin néznék ki.Szerintem ennyire nem vagyok dagadt hogy 10 kilót kellene fogynom
2016. jún. 21. 22:01
8/12 zóna_pocok válasza:
Egyaltalan nem vagy dagadt, nem kell fogynod. Nem tudom mi a gondod a comboddal, sok lany orulne ha ilyen labai lennenek :D
9/12 anonim válasza:
#6: Ha ez neked husi, akkor súlyos ízlésficamod van...
10/12 anonim válasza:
#6-os : neked mi a kövér akkor ha már ez számít annak?? Jézusom..
Nem vagy kövér semmi bajod nincs . Sportolj tovább de ne éheztesd magad halálra a bolond válaszoló miatt. A lényeg érezd jól magad ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!