Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy őrült lányt?
Aki eljönne velem a temetőbe meg minden ilyen helyre, nem venné zokon, ha a sapkát amit adok neki, azt egy vad mókusból csináltam meg ilyenek *.*. A mentális betegséggel rendelkező lányokat, hogyan lehet felismerni?? Pszichológián ismerkedtem, de elzavartak XD.. Mármint az ott dolgozók XD.. Tudom van még egy csomó hely, de gondoltam lehet van valami ismertetőjegyük :D.. Szóval őrült lányok/nők hogyan lehet titeket felismerni??
UI:
Gyakoris zagyva nem érdekel!! Élőben ismerkednék csak!! Szóval ne írjatok!!
Szóval a következő helyek kilőve ezeken kívül mondjatok helyeket!.. Gyakori kérdések, Börtön; Pszichológia; Fegyház (börtön szinonima) Bolondok háza és a fagyi árus, nem tudom miért, de nem csípem őket.. Nem szimpi a cukruk, amit ingyen is szoktak adni :D
Eléggé hülyén írtam, szóval a kérdés, milyen helyeken keresem az ilyen lányokat és hogyan ismerjem fel őket :D, persze a nyálfolyáson kívül :D
Menj pszichologushoz/pszichiaterhez
Magyarazd el neki a gondod
Ilyenkor szoktak ajanlani olyat, hogy osszehoznak egy csoportterapiat veled egykoru fiatalokbol
Fogadd el es ismerkedj ott, de konyorgom, ne szaporodj! Ha talalsz egy csajt, akkor legyetek mar egyutt olyan orultek h az egyikotol megmuteti magat (bar inkabn mind kettotoknek meg kene), hogy ne lehessen szaporodnotok. Ti boldogok lesztek, a vilag pedig nem fog szenvedni a ti vervonalatoktol
Mindenki jol jar
Happy end
Nem tartana ott mert nem az a feladata, hogy ott tartson, hanem, hogy meggyogyitson
A pszichologus eleve nem beszelhet a te dolgaidrol masoknak, kiveve ha az veszelyezteti a te testi eppsegedet
Viszont ha mondjuk megtamadnad a terapeutadat, akkor igen, kihivja a rendorseget.
De ha pl olyat mondasz neki h szereted kinozni a kis tyukokat akkor nem csinal semmit. Ha nagyon durba dolgokat mondasz neki akkor pedig legfeljebb csak nem vallal el teged
Uram ,irgalmazz! Jézus ,kegyelmezz! Ne küldjétek pszichológushoz a humoristát.Nem ott a helye. :( Nem elme tébolyodott,még ha szilárdan tiltakozik is az ellen,hogy ő normális. Ez totál leszűrhető minden reakciójából. Más ideáljai vannak ,és ez jó . :D
Érdekes vagy ,tanulmányoználak. xd }~ˇ~°˘° Hát...nem találom a megfelelő karaktert és kimásolni is elfelejtettem ,de 2-es voltam :T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!