Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bevallanátok?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondjátok, hogy kapcsolata vágytok közben meg nem is, csak jól esik nektek néha-néha egy-egy törődő ember, de amúgy nem akartok kapcsolatot, ez az igazság igaz??2016. jún. 20. 13:09
1/4 anonim válasza:
Ez is személytől függő, nem lehet álltalánositani. Én személy szerint nem játszanék egy fiúval sem igy, pláne, hogy számomra csak egy fiú Van:)
2/4 anonim válasza:
Személytől függ, de a legtöbb esetben nem, nem igaz.
3/4 anonim válasza:
nem igaz. Akarnak kapcsolatot, csak nem veled. Te meg törődj ebbe bele
4/4 anonim válasza:
Nézd... Azok a lányok (vagy akár fiúk), akik itt írnak olyan kérdéseket, hogy "Miért nincs barátom?" vagy "Mit tegyek, hogy szebb legyek?", azok tényleg erre vágynak. Ha összeszámolod egyész gyk-n, hogy eddig hány ilyen kérdést tettek fel az évek alatt, akkor néhány ezer kérdést találsz, de vannak, akik hetente vagy akár naponta felteszik ugyanazt a kérdést, szóval Ha azt mondom, hogy néhány 100 ilyen ember van, akkor még sokat mondtam. Akinél minden rendben, az nem jön gyk-ra (én sem, és te sem, nem igaz?). Szóval válaszolva a kérdésedre, annál a 100 embernél igen, igaz. A többiekről nem tudok nyilatkozni. Túl sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!