Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoktól kérdeznék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdeznék?

Figyelt kérdés

Szóval, ha egy lány folyamatosan azt írja, hogy kedvel engem és találkozna is szívesen velem, akkor én bejövök neki igaz? Meg fura dolgokat oszt meg velem és folyton 2 értelmű utalásokat tesz és konkrétan 5-10 percenként közli velem, hogy mennyire szimpatikus vagyok, meg érdeklődött már sokszor, hogy van-e valakim.. Elis hívott már, de nem tudom, hogy bejövök-e neki.. Szerintetek??

18F

2016. jún. 19. 14:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A lányoktól, igen nincs önbizalmam és lehet, hogy meg se szólalnék ott vagy nem fogok neki semmit se mondani vagy untatni fogom és akkor majd mindenki ezt fogja pletykálni.. Nekem még nem volt senkim és ő az első lány, akivel elkezdtem beszélni, és furcsa, hogy többet akar, kétlem hogy egyből ekkora szerencsém lenne, régen meg annyi volt, hogy nem is figyeltem a lányokra, mert tudtam, hogy egy se lehet az enyém.. Igen betoji vagyok, ez van.. Valószínűleg nem ilyen fiúra vágyik, aki valószínűleg egészvégig sápadt lenne az izgalomtól és elhányná magát..
2016. jún. 19. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyi ha szted rendes a csaj, akk nem fogja mindenkinek híresztelni h béna voltál...ha egyáltalán béna leszel.

Valahol el kell kezdeni. Meg sztem ha taliztok meg is mondhatnád neki, h tapasztalatlan vagy és nagyon sajnálod ha b.lf.sz leszel.

Am vannak csajok akik pont azt tartják cukinak, meg azokra a pasikra buknak, akik ilyen félősek. Lehet h ő is olyan...

2016. jún. 19. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
akkor facebook-on vagy nem tudom hol hogy beszélsz vele?ugyanúgy kell mint élőben nem nehéz. meg nehogy már nem mondasz neki igent hogyha ő mert téged elhívni :D menny el vele nem veszthetsz vele semmit.
2016. jún. 19. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!