Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze áljak vele kényszerből?
16 éves vagyok és azért írom a felnőttbe mert nem érzem magam tininek és a fiú 21 éves úgyhogy légyszives ne töröljetek és ne rakjátok át köszi!
Szóval van egy fiú a faluban aki 21 éves és 16 és fél, mindig kérdezi hogy hol van az uram viccelve , meg a múltkor úgy koszont el tesomtol hogy cső sógor... szoval tudom hogy tetszek neki és járni akar velem
.. :D nem rossz fiú nem nez ki rosszul , és ért mindenhez ahhoz képest h még fiatal. Nekem nagyon rosz a kapcsolatom a családommal mindig belem kotnek, zavarnak,vissza hánytorgassak az ételt, az apam alkoholista az anyam mint egy drogos. Nem birok tovább itt lenni. A fiunak lesz egy haza, azon gondolkozok hogy lehet hogy össze álok vele .... eltudnek innen menni . Már nem jarok suliba . Nyugodt eletem lenne. Igaz ugyanebbe a faluba de csak jobb lenne......
A fiú dolgozik hetel es mikor hazajon 50-60 át kap ezt onnan tudom mert a tesom is ott dolgozik.
En elmennék közmunkára havi 50 ezer az is valami... szerintem tok jól el lennénk...
Gyerekről szól sem lehet!!! :D
Nem tudom hogy megmerjem e tenni ezt a lépést .... tudom hogy tetszek neki és ha adnak egy jelet hogy csaphatod a szelet akkor úgyis ossze jönnek vele majd.
Szerintetek?
Miért ne jönnenk ki???
50 elég egy hónapban kajara, 15 max a számlák, a többitől meg élünk boldogan.....
Annyira okosak vagytok :)
Nem írok tobbet kérlek ti se irjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!