Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ő tetszik nektek?
Gondolom már sokan hallotak róla, mert eléggé híres :3.. Nektek bejön?? :3 10/? a külseje és 10ből hány pont a munkássága?? :3
Ted Bundy
igen már csak ez a tudat is elég...de hogy még nekrofil is(hullákra gerjed)..... fú kirázott a hideg ahogy olvastam
anyukám biztos örülne ha egy ilyennel állítanék haza..... meg amúgy is az ilyen az nem is tudom hogy micsida? lehet ezt embernek nevezni?
Akkor van egy sejtésem, hogy ki vagy 14-es :3.. VAn M betű a nevedben igaz?? :P..
Amúgy tudom mire gondolsz :3 a társadalomra, hogy mindenki megadott normák szerint csak beilleszkedik a rendszerbe és senki se szabadon cselekszik.. DE ennek egy oka van, hogy ne legyen anarchia, de szerintem az anarchiának van egy fajta szépsége :3, egy bizonyos tisztasága :3 ott az én nézőpontom szerint minden normális :3, kár, hogy nem egy anarchikus világba születtem :O. Ha mindenki azt tenné amit szeretne a világ valóban igazságos lenne? :O Nos nem, éppen ezért nem élünk anarchikus világban :P.. De én szívesen élnék ott :3
Nem, abszolút nem jön be. Már ránézésre is ijesztőnek tűnik a nézése, olyan pszichopata feje van a képeken (pedig akkor még nem is tudtam a "munkásságáról", először a képeket néztem csak). A sorozatgyilkosságról és nekrofíliáról meg azt hiszem, inkább nem is beszélnék! Külsőre mondjuk 2/10-et adnék, belsőre meg 0.
20/L
#15-re
(#14voltam) szerintem nem ismersz, de a vezetéknevemben valóban van M betű...egyébként fura hogy teljesen egyetértek :D bár másként fejezném ki az anarchikus világról megalkotott képemet/véleményemet
Egy olyan, mint én, az mindent megjegyez! Minden kicsi mozzanatot feljegyezz :P.. Tényleg tudom ki vagy, de ne ijedj meg kb mindenkiről tudom, hogy kicsoda, aki válaszolt (nagyjából, mert akadnak kivételek :O) XD.. Amúgy csak, hogy kíváncsi légy "W" is akad a nevedben :P
Amúgy 2 pont :O, lassan érthetővé válik, hogy mi is volt a baja :P Morbid humor :3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!