Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti engednétek hogy a 13 éves lányotok egy 16
éves fiúval járjon?
Figyelt kérdés
A lány szófogadó, szerény, kedves és a legtöbb esetben segít a házimunkában, néha-néha felesel (ha nagyon felhúzzák), de nem sokszor.
A fiú megbízható, már két éve ismerik egymást. A fiú anyja és a lány anyja barátnők.
Ebben az esetben megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy egy 16 éves sráccal járjon?
2016. jún. 16. 18:14
1/10 anonim válasza:
Nagyon korainak tartom, de egyéni megítélés kérdése. Erősen függ a 16 éves sráctól, és hogy mit takar a gyerekek fejében a "járás" egész pontosan.
2016. jún. 16. 18:17
2/10 A kérdező kommentje:
Kézfogás, puszi, ölelés, egymáshoz bújás, a legdurvább dolog a csók lenne az egészben, de lehet hogy inkább csak szájrapuszi. Semmi durva :D
2016. jún. 16. 18:19
3/10 anonim válasza:
Igen, ez a 13 éves lány oldala. És a fiúnak ez mit takar? Már bocsánat, de jó eséllyel nála nem a szájrapuszi lenne a legdurvább dolog. Arról nem beszélve, hogy egy magát szerelmesnek képzelő, hormonhatás alatt álló 13 éves kislány érzelmileg mennyire befolyásolható az első barátja által. NA, ez ért érdekelne, milyen is ez a srác, mert semmi kedvem nem lenne áldásomat adni a 13 éves lányom nemi életére. Főleg, hogy nyilvánvalóan, ha nála a szájrapuszi lenne a maximum, amit józan ésszel megengedne.
2016. jún. 16. 18:23
4/10 anonim válasza:
Egyet értek a 3-assal!
2016. jún. 16. 18:29
5/10 anonim válasza:
3-sal teljesen egyetértek én is.
2016. jún. 16. 18:34
6/10 anonim válasza:
Szerintem, amit felsoroltál koránt sem elég egy hormonilag túlfütött kamasz, 16 éves fiúnak. Lehet, hogy azt mondja, hogy ez elég neki, még akkor is, hogyha úgy gondolja, nem hazudik, de biztos nem tudna megállapodni ennyinél.
2016. jún. 16. 19:10
7/10 anonim válasza:
Várna fél évet a szexszel? Ha szeret minden bizonnyal akár egy egész évet is. Aztán? Ott lesz egy napi 3x maszturbáló 17 éves fiú es egy alig 14 éves lány!!!!!!! Te sem hiheted, hogy leéli a kamaszkorát szex nélkül. Vagy hajlandó lennél 14 évesen elveszíteni a szüzességed? Általános iskolás vagy Jesszusom!!!
2016. jún. 16. 19:33
8/10 anonim válasza:
A) Ne írj magadról E/3-ban, k|_|rva irritáló.
B) Lehet, hogy nem tűnt fel, de az a "kis korkülönbség" a kamaszkor két végpontját jelöli. Benned tengenek a hormonok, az útszéli csövesbe is belezúgsz, a csávó pedig egy lyukas szemeteszsákot is meghúzna, ha tehetné.
C) Akármit írunk itt, anyádék úgyis nemet fognak mondani, mint minden épeszű szülő.
Nem, nem engedném meg.
2016. jún. 16. 21:34
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit félreértettétek.:DD
NEM én vagyok a lány, én ennek a csajszinak a barátnője vagyok, és csak kíváncsi voltam hogy nektek mi a véleményetek.
Ismerem a srácot, tudom hogy mennyire megbízható, de egyébként én is ellenezném ezt a ''kapcsolatot''...
2016. jún. 17. 07:17
10/10 anonim válasza:
A szexuális vágy nem megbízhatóság kérdése. Meg fog kattanni szex nélkül. Lecke férfiakból a jövőre nézve... a legaranyosabb sem bírja ki sokáig!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!