Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány tényleg csak erre vágyik?
Hogy valaki helyre tegye és jól megb****a őt? Ez igaz? :(
Remélem nem igaz, de ezt mondták nekem az osztálytársaim :(
17F
Ez teljesen nem igaz.
Erre max csak a r#b#k meg az úton állok vágynak.
Ne hallgass az osztálytársaidra kicsit se butaságokat beszélnek. Igen az utca sarkán álló bulikban lévő r***banncok erre vágynak viszont az igazi lányok arra vágynak,hogy valaki szeresse őt őszinte legyen vele meg tudjon benne bízni gondoskodó legyen éredklődő kedves egy fiú ne hazudjon neki ne verje át legyen hűséges. Egy igazi lány a kedvességre vágyik törödésre védelemre és arra,hogy ő is megadhassa ezt a párjának. Meg amúgy is a lányok nem arra vágynak,hogy valaki jól megb***a őt hanem szexre, szeretkezésre vágynak akkor amiután ismerik párjukat és bíznak benne. Butasgáokat beszéltek az osztálytársaid értelenek nagyon ha ezt így gondolják, mert igenis vannak kedves aranyos lányok akik arra vágynak amit leírtam. Remélem az élet ilyent sodor majd utatba. Ne hallgass mindig másokra sokszor mondanak butaságokat legyen önnálló véleményed, ne mások véleményére menj mert egyedi és önálló lenni :)
Tessék három random zene,hogy szebb napod legyen :D :
https://www.youtube.com/watch?v=n4T5oigc8DM
Kérdező! :D te eltévedtél egy 80'as évekbeli romantikusfilmben :D
Ölelés, meg romantika meg mittudomén xD menj már. Nehogy azt mondd, hogy ha egy lánnyal összehozza a sors hogy együtt aludjatok te kamillavirág tiszta lélekkel fogod álomba ölelni. Szerintem meg megpróbálod rávenni valamire a kamillavirág öleléseddel és a szívmelengető mosolyoddal.
De na :D lehet hogy tévedek. De én lányként látom ezt így.
Juj de cuki vaagy!*.* En is ilyen fiura vagyok,csak eleg keves az olyan aki ne csak a mellre,fenekre megy.
De te gondolkodsz jol:)
4. válaszolónak pacsi a Sum41 és Three Days Grace számokért:D
És részben hülyeség amit az osztálytársaid mondanak mert nem ez egy normális lány vágya, viszont részben meg igazuk van mert sajnos vannak akik ennyit akarnak.
Sajnos egyre több ilyen lánnyal találkozom, akiknek nem számít csak a pénz a verda meg hogy jól megdöngessék őket. Ezért kell nagyon nagyon megbecsülni a valóban normális gondolkodású, igazi érzelmekkel teli lányokat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!