Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ő bejön nektek?
Figyelt kérdés
10/? mennyi?
Chandler Riggs
KORT ÉS NEMET ÍRJATOK!
2016. jún. 16. 11:00
11/22 anonim válasza:
Nekem nagyon nem az esetem 10/3 max😡 18/L
12/22 anonim válasza:
Loooool ránézésre meg nem mondtam volna, hogy 16. :D Öregebbnek nézek ki >< Szimpi amúgy, de nem jön be :D 10/5
16/L
13/22 A kérdező kommentje:
Akinek nem szimpi, az leírná, hogy neki ki jön be :3
2016. jún. 16. 14:20
14/22 anonim válasza:
a szeme 10/8, amúgy meg 10/5
18L
15/22 anonim válasza:
10/2 :s Maximum. Nagyon nem jön be, mert nem tetszik az arca és utálom a hosszú hajat. Hát aki nekem bejön az mondjuk Dylan Sprayberry de így színészek közül nem is tudom, mindenki olyan más a valóságban xd.
17/22 anonim válasza:
Aranyos arca van, szép a szeme. Jó pasi lesz belőle. A haja szerintem nagyon gáz ..:D
10/7, hajvágással 10/9 lehetne.
14/L
19/22 anonim válasza:
10/5. Nem tetszik a haja, és nekem amúgy is a férfias srácok jönnek be, ő pedig nem az.
17/L
20/22 anonim válasza:
Woah, oroszlánka! Bocs gyerekek, de ez nem jó pasi, nagyon kölyökképe van, pedig csak egy évvel fiatalabb. 10/4, jóindulattal, de inkább csak 3. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!