Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyire számít a fiúk arcának a kinézete?
Mindenki tagadja de azert egy kicsit szamit a kulso, de ez belso nelkul semmit sem er, erted...
Nekem a karakteres arcu fiuk tetszenek, azon belul foleg a kidudorodo alkapoccsal rendelkezok.
A hajbol meg inkabb a kicsit hosszabb, de nem a vallig ero hanem, az ilyen Nagy Laci fele, kisse gondor haj.
Szem mindegy.
Es nekem ennyi..
Számít, de hogy mi számít konkrétan azt nem tudom megmondani. Egyszerűen csak ránézek valakire és úgy érzem tetszik. Más meg nem tetszik.
De nincsenek meghatározott szempontok, hogy az ilyen haj tetszik, az olyan orr tetszik, stb.
Talán annyit tudnék mondani, hogy a nagyon babaarc nem tetszik, ami olyan kisfiús, inkább a férfias, határozottabb vonalak.
És általában a sötétebb hajúak szoktak tetszeni. De persze ez sem kizárólagos, volt más szőkés is, aki tetszett.
sokat számít
általánosságban a szimmetriát szokták mondani.
A többi egyéni ízlés kérdése, hogy ki mit talál vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!