Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soksokkosokos kérdése:

Lányok, szerintetek mennyire számít a fiúk arcának a kinézete?

Figyelt kérdés
Ha számít akkor mi néz ki jól?

2016. máj. 4. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenki tagadja de azert egy kicsit szamit a kulso, de ez belso nelkul semmit sem er, erted...

Nekem a karakteres arcu fiuk tetszenek, azon belul foleg a kidudorodo alkapoccsal rendelkezok.

A hajbol meg inkabb a kicsit hosszabb, de nem a vallig ero hanem, az ilyen Nagy Laci fele, kisse gondor haj.

Szem mindegy.

Es nekem ennyi..

2016. máj. 4. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát a fehér bőr,vékony arc. Hajból meg 5-8 cm hossszú *-*
2016. máj. 4. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Számít, de hogy mi számít konkrétan azt nem tudom megmondani. Egyszerűen csak ránézek valakire és úgy érzem tetszik. Más meg nem tetszik.

De nincsenek meghatározott szempontok, hogy az ilyen haj tetszik, az olyan orr tetszik, stb.

Talán annyit tudnék mondani, hogy a nagyon babaarc nem tetszik, ami olyan kisfiús, inkább a férfias, határozottabb vonalak.

És általában a sötétebb hajúak szoktak tetszeni. De persze ez sem kizárólagos, volt más szőkés is, aki tetszett.

2016. máj. 4. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig számít az arc. Lehet valakinek kevésbé valakinek jobban de mindig számít. Én személy szerint tudom magamról hogy nekem nagyon számít mert fontos hogy testileg vonzónak találj valakit. Persze sok dologtól el lehet tekinteni de az arc fontos. Ha gondolsz valakire aki hiányzik nem a lába van ott a lelki szemeid előtt hanem az arca. Nekem a kicsit különleges arcú fiúk tetszenek, vagy azok akik helyesek nyilván. De a legfontosabb az a szem, az ajak és a haj nálam. Ez a három ha jó és a többi nem akkor is tuti nyerő:)
2016. máj. 4. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Számit
2016. máj. 4. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

sokat számít

általánosságban a szimmetriát szokták mondani.

A többi egyéni ízlés kérdése, hogy ki mit talál vonzónak.

2016. máj. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!