Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andus1795 kérdése:

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, de együttlét közben mindig csak magára gondol. Úgy értem ha ő elmegy, akkor már vége is az egésznek, elkezd valami teljesen másról beszélni, pl.: mit eszünk?van még leves?..DE mondom engem kizökkent ha ilyesmiről beszél, mert szex közben én se hozok fel más témát..De azzal jön, hogy őt ez nem zavarná.. Hetente én őt szinte mindennap kielégítem, van mikor naponta többször is, nem is kell kérnie(mert mondtam neki ha neki jó nekem is), viszont utána én nem kapok semmit, még ha kérem se..Hetente nekem kb 4 naponta van valami..Tegnap is szexeltünk, neki vége lett, aztán kérdi "Milyen filmet nézünk?"-közben már öltözködik fel, én meg sírok(hogy már megint nem lesz nekem) de neki ez meg hisztizés, pedig csak annyit kérek h nekem is legyen jó..És erre azt mondta hogy: Szerinted hogy fiú tenné meg ezt a bnőjének hogy mindig csinálja neki kézzel?(mert én csak úgy tudok elmenni, ha ő nekem kézzel..) Meg hogy szerinte az a normális, ha a fiúnak van többször "vége", a lánynak meg hetente vagy annyi se, sokkal ritkábban. Meg azzal jön, hogy nekem tovább tart és már fáj a keze a végére. de erről nem tehetek, és ezzel elveszi az önbizalmam, és már az elején se tudok úgy hozzá állni mert az van bennem h minél előbb legyen nekem is, nehogy rossz legyen neki vagy felidegesítsem. De ha neki sokáig tartana nem érdekelne, csak hogy neki is jó legyen. mert szerintem az lenne a normális, hogy mindkét félnek orgazmusa van. Szex előtt előjáték sincs szinte, annyira siet, ami néha fáj is, de ha szóltam neki ez miatt h csinálja kicsit nekem előtte, megharagudott..Vagy igaza van, hogy nekem nem is kell csinálnia semmit, csak hogy neki jó legyen és gyorsan vége legyen?
2016. jún. 16. 10:49
 1/10 A kérdező kommentje:
ő 18, én 20 éves vagyok
2016. jún. 16. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a barátod nem érdemelne meg téged.
2016. jún. 16. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mindig igazam van :3
2016. jún. 16. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát kedves hölgyem! Eléggé befürödtél ezzel a sráccal. Abszolút nincs igaza és teljes mértékben érthetőek a követelményeid (ami egyáltalán nem nagy elvárás egyébként!). "Szerinted hogy fiú tenné meg ezt a bnőjének hogy mindig csinálja neki kézzel?" -Én nyelvvel teszem ezt meg minden aktusunk előtt a barátnőmnek! :D Nagyon ritka mikor nem, de az az izgatottság miatt szokott előfordulni. Akkor durr bele a közepébe... Az, hogy nem bírja a karja, hááát elég kellemetlen egy férfi szájából. De egy kis edzés és bele fog jönni :D Én a helyedben még az ő orgazmusa előtt próbálnám "elkérni" a sajátomat, ilyenkor a cél érdekében kedvesebbek vagyunk és bármit megteszünk. De komolyan... Én három éve vagyok együtt a párommal és tényleg még akkor is elviszem ha nem kapok cserébe semmit. Szóval legyenek elvárásaid ezzel kapcsolatban! Ami neki jár az megillet téged is! 27/F
2016. jún. 16. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
egy önző paraszt ez a srác. Annyi ilyen kérdés volt már, én nem is értem, hogy miért tartotok ki ilyen patkány arcok mellett... Ott kéne hagyni a francba
2016. jún. 16. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű a helyzet, szakítanod kell (és NE próbálj meg olyanokat hogy majd megbeszélitek és akkor jobb lesz! mert NEM LESZ JOBB, ha kíváncsi vagy a kifejtésre akkor írj privátot) egyébként van olyan srác a pasidon kívül aki mindig csinálná kézzel, ha neked úgy a jó (egy kapcsolatban éppen az a lényeg hogy mindkettőnek jó legyen és ha neked így a jó akkor neki így kell) egyébként meg örülnie kéne hogy egyáltalán csinálod neki/vele szóval ha mégis azt a felettébb furcsa döntést hoznád meg hogy vele maradsz akkor pedig kifejezetten tiltsd meg neki hogy hozzád érjen olyan helyeken + ne csináld neki mert szerintem most ő nagyon felbátorodott hogy neki itt mindent szabad nincs semmi dolga és akármit rinyálsz/sírsz (mondasz) mindig van szex és mindig megkapja amit akar
2016. jún. 16. 11:20
 7/10 illegaliste13 válasza:
Nekem.
2016. jún. 16. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem szokásom, de erre a "gyerekre" kedvem lenne csúnyábbat is írni, már ne is haragudj. Mit képzel magáról?! Hagyd ott, minél előbb, ne készítsd ki magad, főleg ne egy ilyen ember miatt! Egy férfi legalább annyira figyelembe veszi, hogy a párjának is jó legyen, mint neki. Így csak egy tizenéves kanos kisfiú viselkedik, abból is a rosszabbik fajta. Ha ezzel egy hétig nem szeretkeznél, úgy otthagyna, mint a huzat. Nem szeret, ez alapján nagyjából úgy viszonyulhat hozzád, mintha a macskája lennél vagy valami, ami addig jó, hogy ott van amíg szórakoztatja. Állj a sarkadra, nem kell tovább növelni ennek a csávónak az egóját. Sírsz, erre meg azt mondja hiszti? Ritka érzéketlen lehet. Attól pedig, hogy őt valami nem zavarja, el kéne tudni fogadni, hogy mást esetleg igen, nem vagyunk egyformák. Nem képes alkalmazkodni. Ha ehhez nem, máshoz sem, ami igencsak ellehetetleníti, hogy normálisan együtt lehessen élni vele később. Vagy megtanul alkalmazkodni hozzád, vagy vessen magára amiért elhagyod. Nem normális a hozzáállása! Legjobb lenne ha nem is erőltetnéd vele ezt az egészet, és olyat keresnél, aki törődik veled. Biztosan találnál, csak ennyit engedni senkinek nem szabad, mert elfajulnak a dolgok. Nem vagy senkinek a tulajdona, nem szabad hagynod, hogy bármilyen téren uralkodjanak rajtad! :)

17/L

2016. jún. 16. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Fiatal lány vagy, ne hagyd, hogy már így az elején tönkretegyen egy ilyen barom téged (már bocsánat a kifejezésért). Lépj ki minél hamarabb ebből a kapcsolatból, hidd el találsz magadnak egy rendes srácot. A szex nem erről szól. És ha ő ezt tartja normálisnak, akkor nála van a nagy probléma. Ne hidd azt, hogy veled van a baj. Sőt! Ne hagyd, hogy lelkileg tönkretegyen!

(Bocs, ha kicsit kemény voltam.)

2016. jún. 16. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki.
2016. jún. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!