Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK/ÁNYOK! Külső vagy belső?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK/ÁNYOK! Külső vagy belső?

Figyelt kérdés

Ti hogy szerettek bele valakibe? Mik a lépései? Hogyan történik az egész?

Nem-nem vagyok perverz, csak érdekel, mert soha nem voltam szerelmes és már kezd idegesíteni a dolog és szerintem nekem nem szánt senkit a sors..

17F

2016. jún. 14. 18:09
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Szóval úgy értem, hogy szeressen bolondozni és egyediek legyünk :3, ne csak szerelmesek, hanem legjobb barátok is és szinte csak egymásnak létezzünk *.*. Ne érdekelje az ilyen közösségi oldalas dolgok, vagy ha érdekli, akkor hagyjon békén vele :D. Legyen vad, és ahj csak tudod milyen egy őrült lány, általában az ilyen lányok olyanok, hogy ránézel és egyből azt mondod, hogy ahw kell nekem :3. Legyen jó a stílusa :D. Csak tudjátok mire gondolok :D, nem átlagos lányra, aki unalmas hanem egy egyedi lányra, aki az én bolondom lenne :3

Írj privátot és talán küldök :)

2016. jún. 14. 18:42
 22/30 A kérdező kommentje:

20-as nincs bocsánat! :P Feldarabollak :D

Amúgy nem, köszi a válaszodat :3

2016. jún. 14. 18:44
 23/30 anonim ***** válasza:
sehogy nincsenek lépések ! egyszer csak történik! Hülye kérdésre hülye válasz.
2016. jún. 14. 19:14
 24/30 anonim válasza:
Szia! Nyugi, zsák a foltját, ez mindig bejön, nálad is így lesz :) Egyébként meg egyéni, hogy inkább külső vagy belső, sőt a kor előrehaladtával változnak a preferenciák. Velem volt már olyan, hogy rögtön fellángolt a szerelem, aztán hosszú távon mégsem működött meg olyan is, hogy először nem volt olyan erős a vonzódás, később mégis elmélyült a dolog.
2016. jún. 14. 19:15
 25/30 anonim ***** válasza:

Először külső aztán belső, egyébként ha őrültet akarsz akkor jól válaszd meg mert (tapasztaltam) vannak olyanok akik csak "megjátsszák"/kislányosan "szórakoznak" ezzel ill. össze lehet keverni az őrülteket a hülyékkel és hülyéből több van mint őrültből....

egyébként meg szerintem az is lehet (ha nem veszed zokon), hogy nincs benned semmi különleges csak egyszerűen nem akarsz unalmas barátnőt VAGY (ez a valószínűbb) magadnak való vagy :/

2016. jún. 15. 12:47
 26/30 A kérdező kommentje:
De normális ember nem csinál olyanokat, mint én :O XD.. Magamnak való vagyok :O. Azért kell nem normális csaj, mert ha normális lenne elunnám mellette az életem, mert mindig csak mondaná, hogy ne legyek ilyen :O Igen a tapasztalat beszél most :/
2016. jún. 15. 12:56
 27/30 anonim ***** válasza:
2016. jún. 15. 12:59
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen igaz :D.. Itt minden az én kérdésem :P
2016. jún. 15. 13:04
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyesek nem értékelik a minőségi humort :O A kérdés lekerült :(.. Most egy hétig nem fogok kirakni kérdést emiatt :O
2016. jún. 15. 13:08
 30/30 A kérdező kommentje:
JAJJ tényleg igaza van a privátolónak!! A kérdésekre várom még a választ, de akár egy őrült csaj is írhat :)
2016. jún. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!