Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK/ÁNYOK! Külső vagy belső?
Ti hogy szerettek bele valakibe? Mik a lépései? Hogyan történik az egész?
Nem-nem vagyok perverz, csak érdekel, mert soha nem voltam szerelmes és már kezd idegesíteni a dolog és szerintem nekem nem szánt senkit a sors..
17F
Szóval úgy értem, hogy szeressen bolondozni és egyediek legyünk :3, ne csak szerelmesek, hanem legjobb barátok is és szinte csak egymásnak létezzünk *.*. Ne érdekelje az ilyen közösségi oldalas dolgok, vagy ha érdekli, akkor hagyjon békén vele :D. Legyen vad, és ahj csak tudod milyen egy őrült lány, általában az ilyen lányok olyanok, hogy ránézel és egyből azt mondod, hogy ahw kell nekem :3. Legyen jó a stílusa :D. Csak tudjátok mire gondolok :D, nem átlagos lányra, aki unalmas hanem egy egyedi lányra, aki az én bolondom lenne :3
Írj privátot és talán küldök :)
20-as nincs bocsánat! :P Feldarabollak :D
Amúgy nem, köszi a válaszodat :3
Először külső aztán belső, egyébként ha őrültet akarsz akkor jól válaszd meg mert (tapasztaltam) vannak olyanok akik csak "megjátsszák"/kislányosan "szórakoznak" ezzel ill. össze lehet keverni az őrülteket a hülyékkel és hülyéből több van mint őrültből....
egyébként meg szerintem az is lehet (ha nem veszed zokon), hogy nincs benned semmi különleges csak egyszerűen nem akarsz unalmas barátnőt VAGY (ez a valószínűbb) magadnak való vagy :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Ez is a te kérdésed, igaz? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!