Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Azt hiszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JB Kincsi kérdése:

Mit csináljak? Azt hiszem szerelmes lettem az o. főmbe és ráadásul nő. ő 28 én 14 elég ciki, de azt halottam, hogy a szerelemben nem számít a kor.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt.Már lassan 5 éve és nem tudom elfelejteni akárhogy is próbálom.Minden este vele álmodok amióta megláttam.Van barátja,de nincs gyereke pedig szeretne egyet,de a főiskola miatt nem tud vállalni. Nagyon sűrűn leveleztünk még egy füzetet is csináltunk. Majd facen is irkáltunk egy jó pár ideig. De amikor egyre inkább nem foglalkozott velem úgy éreztem, hogy már nem érdemes élnem és öngyilkos akartam lenni. De jelentett és psziológushoz jártam egy hónapig. Majd vissza mentem az iskolába és újra kikezdett velem megint elkezdtünk levelezni. Nem tudom hogy mondjam meg neki. Tudom, hogy sosem lehet az enyém. Nem tudom miért viselkedik velem így, ha csak kedvel, de érzem, hogy több is van. Mindig figyelgetjük egymást, karolgat, alkalmat keres, hogy a közelemben legyen na jó én is, figyelget az ablakon szünetbe és amikor ránézek mindig nevetünk mind a ketten, de ez akkor is furcsa.

#szerelem #az o.főmbe #ráadásul nő.
2016. jún. 14. 15:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Elfogadta a meghívást?
2016. jún. 15. 17:57
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen! :) Tavaly annyira örült nekem,hogy a húgom előtt szétszorított.Magához húzott az ajtó előtt.Nem tudom mit csináljak,ha találkozunk. :/ Tudsz adni valami féle tanácsot?Nagyon jól esik,hogy nem vagy lenéző... :) köszönöm!
2016. jún. 15. 19:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Köszi! :) Szívesen adnék tanácsot, csak az a baj, nem igazán tudok. Próbáljatok meg arról beszélni, hogyan tovább, mi legyen a jövőben.
2016. jún. 15. 20:02
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát majd meglátom milyen kedve lesz.Nagyon sok mindent csináltam már vele.Ennek ellenére mégsem tud rám haragudni nem tudom,hogy miért.Mostanában a vagdosásba menekültem,de látta a karomat,hogy az ő neve van bele vésve és azt mondta,hogy semmi értelme.
2016. jún. 15. 20:34
 15/28 anonim ***** válasza:
Azért a vagdosást ne csináld, durván veszélyes. Egyszerűen csak beszélgess vele. :)
2016. jún. 15. 20:55
 16/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs értelme.Szerinted kerülhetnék hozzá közelebb is,mint "barát"?
2016. jún. 15. 21:03
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha ő is benne van a dologban akkor igen.
2016. jún. 15. 21:22
 18/28 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy?
2016. jún. 15. 21:24
 19/28 anonim ***** válasza:
18/F
2016. jún. 15. 21:55
 20/28 A kérdező kommentje:
Én azt hittem öregebb vagy ;)
2016. jún. 16. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!