Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért gondoljátok úgy, hogy érettebbek vagytok a
fiúknál?
A helyesírás pl. érettségre vall. "nálluk" khmm... én már 7 évesen is le tudtam a "náluk" szót írni helyesen. Komolyan, így írsz, mi meg higgyük el, hogy milyen érett vagy?
2016. jún. 14. 13:15
12/21 A kérdező kommentje:
Igen a helyesírásnak köze van ahhoz,hogy ki milyen érett.
12-re: A diszlexiások nem is tudják megtanulni a helyesírást. De attól még érett felnőttek.
2016. jún. 14. 13:43
Ha egy elsős helyesírásán van az agyi szinted, és ilyen minőségben írsz az internetre (Hallod? AZ INTERNETRE, ahol mindenki láthatja!), akkor ne mondd nekem, hogy milyen érett vagy. Ahelyett, hogy ilyen rémesen fontos dolgokról filozofálsz, hogy a fiúk érettebbek-e a lányoknál, inkább vegyél elő egy nyelvtankönyvet.
(Amúgy, ha már ennyire be vagy zsongva ettől a témától: szerinted úgy alapból egy szerelmes párnál miért a fiú szokott az idősebb lenni, akár évekkel is? Mert ő az érettebb?)
2016. jún. 14. 13:44
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább keress magadnak egy másik témát.Gondolom nem tizenéves vagy így fogalmad sincs erről.
16/21 anonim válasza:
Nem a kortól függ, hogy összejön-e vele, hanem attól, hogy szereti-e.
2016. jún. 14. 16:39
A lányok nem úgy gondolják, hogy érettebbek a fiúknál, hanem ezt tapasztalják. Tetszik, vagy sem, ők gyorsabban érnek. Kb harminc éves kor körül egyenlítődik ki. Mellesleg hosszú távú kapcsolat estén is üdvös, ha a pasi javára van 6-8 év korkülönbség. Így nagyjából együtt öregszenek, és a középkorúságot elérve kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a vágyvesztés.
2016. jún. 15. 14:00
Szerintem egyénfüggő meg a komolytalanság nem feltétlenül egyezik az éretlenséggel.
2016. jún. 15. 23:13
19/21 Kenéz Dániel válasza:
Szia én egy fiú vagyok. 21 éves. Az a helyzet hogy általában a nők korábban érettek. Most ne úgy gondolj rá mint ha ez egy olyan válasz lenne. A fiúk csak később akarnak házasodni gyereket nevelni, általában a férfiak tovább kibulizzák magukat. és általában a férfi az idősseb haq 1 2 évvelt idősebb vagy az még nem probléma. Végülis az életkor csak egy elméleti dolog. Remélem segítettem :)
2016. júl. 3. 15:23
Attól hogy egy fiú játszik számítógépes játékokkal még érettebb lehet mint egy azonos korú lány.
Szerintem ez hülyeség, teljesen egyén függő.
A lányok pedig 17 körül kiabálnak, egész buszt megrengetően röhögnek, kergetőznek, a péniszről beszélnek egész nap, stb...
Fiúk terén max néha a kisebb egymást való ütögetés tapasztaltam, no meg a videó játékokat. (de az miért is lenne éretlen dolog)
2016. júl. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések: