Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek nem jönnek be a jófiúk?
Figyelt kérdés
Minden lány a rosszfiúkra bukik, miért nem vonzó az ha valaki jófiú? Talán a jófiúk unalmasak? Vagy nem elég tökösek? Mert személyszerint én is olyan fiú vagyok akit soha nem ért panasz, kiváló magaviseletű gyerek voltam régebben és eddig az összes iskolámban éltanuló voltam.2016. jún. 11. 20:20
11/14 anonim válasza:
Magamon valahogy sosem tapasztaltam, hogy az ellentétek vonzzák egymást... Mindig is olyan pasira vágytam, akivel minél több közös tulajdonságom van, meg is találtam. :P A "jófiú" és a "rosszfiú" kategóriák igencsak tágak, de gondolom mindenki a tipikus esetekre gondol... Ha a jófiú alatt egy félős, önbizalomhiányos anyuci kedvencét kell érteni, aki ugyan jól tanul és jó magaviseletű, inkább nagyon messzire elmenekülök. Ha a rossz fiú egy drogos, piás valaki hetente más csajjal, és rendőrségi ügyei vannak/voltak, még messzebbre elszaladok. Ez a két véglet volt, de általában mindenki így képzeli el az adott embert, akit illettek valamelyik jelzővel. Ennyire azért nem mindig szélsőségesek, de akkor is azt mondom legjobb az átmenet, ha valaki tud jó és rossz fiú is lenni, józan határokon belül, felelősséggel. Nagyra értékelem ha valaki tanult, udvarias, de emellett tudjon is kiállni magáért... :) 17/L
12/14 anonim válasza:
#11: "Magamon valahogy sosem tapasztaltam, hogy az ellentétek vonzzák egymást... Mindig is olyan pasira vágytam, akivel minél több közös tulajdonságom van, meg is találtam. "
Végre, valakibe szorult egy kis ész is! :D Ezt jó olvasni, a többi kommenttel ellentétben.
De mi a probléma azzal, ha valaki jól tanul és jó magaviseletű? Vagy talán én értettem félre?
13/14 anonim válasza:
#12 Bocsi, kissé eltoltam a megfogalmazást... :D Az, hogy jól tanul és jó magaviseletű az pozitív dolog, értékelem is. De annyit nem érnek ezek a tulajdonságok, hogy emellett eltűrjem azt, hogy a srácot adott esetben anyuci befolyásolja szinte teljesen. Félreértés ne essék, nem az a kategória vagyok, aki nem tiszteli az idősebbeket, meg már csak azért is ellentmond a szüleinek... De egy bizonyos kor után ideje elszakadni anyucitól abban az esetben ha valaki életképes. Sajnos vannak, akiknek ez nem sikerül 25-30 éves korukra sem, nem képesek az önfenntartásra. A félénk "jófiúkra" jobban jellemző, mint a "rosszfiúkra". Ezzel nem azt mondom, hogy minden jófiú anyuci kedvence, csak azt, hogy köztük gyakoribb az ilyesmi.
14/14 A kérdező kommentje:
Én nem arra céloztam hogy anyucikám irányítana mint egy bábot, én személy szerint nem akartam soha rosszalkodni, szerintem még diákcsínyben sem voltam benne mert egyszerűen olyan a beállítottságom, hogy nem akarok rosszalkodni sohasem :)
2016. jún. 12. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!