Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Nektek nem jönnek be a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Nektek nem jönnek be a jófiúk?

Figyelt kérdés
Minden lány a rosszfiúkra bukik, miért nem vonzó az ha valaki jófiú? Talán a jófiúk unalmasak? Vagy nem elég tökösek? Mert személyszerint én is olyan fiú vagyok akit soha nem ért panasz, kiváló magaviseletű gyerek voltam régebben és eddig az összes iskolámban éltanuló voltam.
2016. jún. 11. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönnek. Illetve bejönnének. Mert én még egy jófiúnak sem kellettem.

Viszont a rosszfiúk mindig próbálkoznak nálam.

Én egyébként - ha már így definiáljuk magunkat akkor - jólány vagyok. Pont ezért szerettem volna mindig jófiút.

De úgy látszik, én csak az ellentétetek vonzom és hasonlóak még csak észre sem vesznek.

2016. jún. 11. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
az a bajod szerintem, hogy te magad sem veszed észre a hozzád hasonló lányokat, mint ahogy ők sem téged. Ugyanis sajnos az ember, főleg huszonévesen, úgy van beprogramozva, hogy a bomba vonzó külsejű, izgalmas embereket vegye észre, akkor is, ha az agyával tudja, hogy ők többnyire sekélyesek.
2016. jún. 11. 20:29
 3/14 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem sok lány azért nem a "jófiúkat" választja, mert elsőre vagy ismeretlenül unalmasnak gondolja őket. Konkrétan a saját magad jellemzéséből nekem ugyanez jött le: mindig jól viselkedsz és tanulsz. semmi érdekes. bennem ez nem mozgatott meg semmit.

Pedig lehet, hogy van valami szokatlan hobbid, érdekes vagy és gondolom számít a jövőd, amit rajtam kívűl még sokan díjaznak. De talán senki nem megy el addig, hogy igazán megismerjen, mert csak ezt látja benned, amit leírtál. Vagy pedig tényleg ez vagy, beszűkült látókörű, aki nem tudja elengedni magát és kicsit őrültködni. Például ha Te nem kerülnél konfliktusba egy másik fiúval, hogy megvédj egy lányt, az tényleg nem elég tökös....

Személy szerint engem roppantul zavar a "jófiú/rosszfiú" jelző. Mit ért az ember rosszfiú alatt? Hetente másik lánnyal kavar és játszadozik velük? Ez szerintem csak simán bunkó kategória..

2016. jún. 11. 20:36
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
A lányok a jófiúkra rá se néznek, hiába tagadják!! Légy jó és talán lesz 1 lány vagy légy rossz és kellesz az összesnek.
2016. jún. 11. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Jó rossz, ez relatív mindenkiben ott van mind a kettő, és csak az lehet boldog aki tudja mikor melyiket kell használnija..
2016. jún. 11. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon durva általánosítás, mondom ezt srácként...
2016. jún. 11. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Sajnalom de az en esetemben amit leirtal az igaz.

Nagyon bejott egy srac. A "kapcsolatunk" nem annyira jol vegzodott, es szegeny lelkem megsinylette egy kicsit, de a lenyeg o kalandos volt es egy cseppet sem unatkoztam mellette.

Mig volt egy srac. O eleinte erdekesnek tunt, de aztan rajottem ha vele maradnek ataludnam az egesz eletem...

Lehet mas forditva lenne ezzel, de ez nagyon emberfuggo

2016. jún. 11. 22:05
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Én jókislányként a bajkeverőket voksolom. Nem tudom pontosan miért, de itt van pár dolog, ami megmagyarázhatja a furcsa gondolkodásmódomat:

1., Az ellentétek vonzzák egymást. Ez nem mindig igaz, de nálam viszont igen.

2., A különböző emberek jobban kiegészítik egymást.

3., Azt nem mondanám, hogy a jófiúk unalmasak, inkább a rosszfiúk érdekesebbek. Amíg a rosszfiúk egy csomó sztorit tudnak mesélni az életükből, amiken egyszerre lehet csonálkozni és sírni a röhögéstől, a jófiúknak nem volt ilyen élményekben részük.

Persze nálam a rosszfiú nem jelent "komoly ügyeket", csak diákcsínyeket, amiket minden jófej srác elkövet. Az meg, hogy valakire soha nem volt panasz, durva. Én állítólag nagyon jó magaviseletű voltam/vagyok, de rám is volt már panasz.

15/L

2016. jún. 11. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

#7: A rossz fiú meg a kalandos nem ugyanaz.

Sajnálom, de te valamit keversz.

Én jó fiú vagyok (mondjuk ez olyan fura szó, én inkább azt mondanám,hogy normális) és büszke vagyok rá. Ha valaki emiatt nem "igényelne" engem, az végtelenül primitív és azt sem érdemelné meg, hogy köszönjek neki.

2016. jún. 11. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

#8: Az ellentétek nem vonzzák egymást, ez egy 30 évvel ezelőtt pszichológusok által bebizonyított tény. Minél több közös van két emberben, annál jobban kijönnek hosszú távon. Nem kiegészíteni kell egymást, hanem összhangban lenni.

Ezeket a hülyeségeket, amiket összehordtál, betudom annak,hogy 15 éves vagy. Ilyen felfogással alkalmatlan vagy NORMÁLIS párkapcsolatra (tehát ide nem az általad felsorolt éretlen hülyegyerekek tartoznak) , várj még pár évet vele.

2016. jún. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!