Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tehetnék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szükségem lenne néhány tanácsra,barátaimmal ilyet nem tudok megbeszélni,mert nem olyanok,hogy megértsék.

2013-ban megismerkedtem egy sráccal,aki 20 év fölött volt ,fiatal voltam és buta.. Csókolóztunk 2x maximum. De ő azóta a naptól fogva szerelmes belém.. De én nem érzek semmit iránta,de ő holtig állítja,hogy de..Sajnos van néhány képe rólam akkorról,amiket semmilyen oknál fogva nem fog kitörölni,fenyeget velük.. 2 hónapja megismerkedtem egy fiúval,iszonyatosan kedvelem,ő is engem. Randiztunk is,tökéletes volt.. Csak a probléma,hogy legjobb barátok.. De én anno,mikor a sráccal voltam,nem ismertem a haverját..Félek,hogyha megtudja hogy mi van köztünk,visszafog élni a képekkel és megmutatja a ''barátomnak'' és biztosan ellenem fogja fordítani..Nagyon félek..

Olyan válaszokat,hogy : így jártam,gondolkoztam volna előre..stb,nem kérek,így is nagyon sok problémám van.

Előre is köszönöm,aki normális választ ad

2016. jún. 10. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt mondd el a jelenlegi barátodnak. Ennyi eszed nincs? Ez tényleg ilyen bonyolult volt? Elmondod, hogy anno azt hitted, hogy őt szereted, volt csók, azt rájöttél, hogy mégsem és tovább léptél, már nem ő érdekel téged, hanem a jelenlegi barátod. Ennyi. Elmondod, hogy vannak valamilyen képek és kész. Nem értem, hogy ebben mi olyan rohadt bonyolult és nehéz.
2016. jún. 10. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek tovább fenyeget a képekkel akkor jelentsd fel.
2016. jún. 10. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagyon 'komoly' a kapcsolatom még a sráccal,hogy elmerjem neki mondani.. :(

És ha fel is jelenteném,nekem fognak hinni ?

2016. jún. 10. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szépen elmondod mindezt, hogy hogyan történt, akkor a gyereket is be fogják hívni gyanúsítottként és meg fogják nézni a telefonját!
2016. jún. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!