Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az a ruhadarab ami tetszik nektek egy lányon?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi :D2016. jún. 9. 20:42
1/17 anonim válasza:
Szerintem vonzó, ha szoknyában és topban vagy rövid ujjú pólóban van egy lány.
14/f
2/17 anonim válasza:
Hosszú vagy rövíd farmer és póló vagy vagy valami hosszabb ruha 15/F
3/17 anonim válasza:
Ha nincs rajta ruha. 14/Férfiuuuu
4/17 anonim válasza:
verseny overál, bukósisak, hans fejnyak védő
5/17 anonim válasza:
Igazából, öltözködjön úgy, hogy minden passzentos legyen. Külön ruhadarabokat nem szoktam nézni, mindig csak teljes öltözetet. 17/F
6/17 anonim válasza:
14 évesen mit akarsz ruha nélkül látni ember?? -.- am én azt szeretem ha a lány valami lenge nyári pólót hord feszulos nacival, és a haja legyen copfba!!! 20/F
8/17 anonim válasza:
Minden lánynak más áll jól.Egy vékony lányon(nem az az alultáplált,hanem férfi szemmel vékony) szerintem a feszülős farmer,a nem túl rövid miniszoknya(amikor másodpercenként le kell húznia hogy ne nézzen ki franciabugyinak az kiábrándító) és a cica nadrág is jól mutat.A fürdőruha pedig sexy,bár az csak strandra való,utcára meg Facebookra nem ajánlom...Egy fiún mi mutat jól?17/f
9/17 anonim válasza:
Ööö... azt meg lehet kérdezni, hogy ezt úgy érted, hogy mi az a ruha, ami szexuálisan felizgat minket, vagy mi az, ami szerintünk elegáns és jól áll egy lánynak?
Mert a kettő nem feltétlenül ugyan az :D
10/17 anonim válasza:
Az ingeket nagyon szeretem! :D
Egyszínűt, kockásat, csíkosat egyaránt, de a kedvencem, ha egy lány világoskék farmeringet hord. Az nagyon tud tetszeni! :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!