Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Szerintetek ez milyen?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Szerintetek ez milyen? (14 fiu)

Figyelt kérdés

Kulso: fius haj, eleg szalkas vagyok, szemuveges, inkabb kekesebb a szemem de van benne zold is, 170cm 54kg

Belso: baratsagos, udvarias, kedves, vicces, a korom ellenere bolcs, makacs, akaratos, nem adom fel, kicsit feltekeny, nyugodt, felenk(ezet mind nem en allitottam hanem par baratomat megkerdeztem es ok ezeket mondtak)

2016. jún. 9. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Aki azt írja, hogy a kora ellenére bölcs, az nem bölcs, hanem csak szimplán sokat gondol magáról :)..

Kép alapján döl el és hosszabb ismerkedés után, hogy milyen vagy! Nem fogsz kapni megfelelő válaszokat erre, és bocsi ha megsértettelek azzal, hogy fiúként írtam :O

17F

2016. jún. 9. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
14/L ha gondolod írj privátba, küld képet, mondj valamit magadról pl mit szeretsz csinálni, milyen zenét hallgatsz stb.. és majd akkor talán meg tudom mondani :)
2016. jún. 9. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a rossz tulajdonságaidra is!
2016. jún. 9. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat szeretek edzeni, kosarazni, horgaszni, a focit utalom, es most kerdeztem meg a legjobb baratomat akivel mindent megosztok es azt mondja hogy nem ismeri a rossz tulajdonsagaimat,ha nemhiszed kuld el az fb neved es elkuldom neked
2016. jún. 9. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Randi????

Szerintem kicsit túl vékony lennél hozzám de egyb tökéletes!!

2016. jún. 9. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szalkas vagy, akkor miert nem szeded ki??! Nekem 1 nap utan begyulladt az a kis szalka az ujjamban. Neked miota vannak meg a szalkaid?
2016. jún. 9. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:
😃😃
2016. jún. 10. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!