Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok milyen kifogásotok van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen kifogásotok van annak, aki rátok írt és vagy 5 napja nem válaszoltatok neki?

Figyelt kérdés

2016. jún. 9. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megmondom neki hogy nem vagyok rá kíváncsi. Ha nagyon tartani akarja benned a lelket akkor azt mondja "nem vettem észre" "nem kaptam üzit" de ez mind hazugság, egyszerűen vagy nem kíváncsi rád vagy történt valami ami miatt nincs kedve a társaságodhoz.
2016. jún. 9. 00:47
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt csinálja velem egy lány de ő keres töbször minden nap írunk,3 napja írtunk utoljára akoris ő írt rám,írtunk és kérdeztem tőle valamit és nem válaszolt de látam hogy megnézte az üzenetet,meg azóta egésznap fentvan.
2016. jún. 9. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem volt kedvem, vagy hülye kérdést tett fel, vagy olyat amihez semmi köze mert magánügy. Vagy hasonlók. Aki normálisan akar beszélgetni velem az nem fészbúkon írogat amúgy sem.
2016. jún. 9. 04:21
 4/7 Krisipoke válasza:
A legegyszerűbb talán, ha megkérdezed tőle, hogy miért nem írt vissza.
2016. jún. 9. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kerdezd meg hogy van e kedve beszelgetni ha nem ir vissza hagyd a fenebe majd ir ha akar de utana mar ne pattanj neki.
2016. jún. 9. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
ennyi: bocsi aludtam
2016. jún. 9. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:

ajjajj, valakit kikosaraztak rendesen

tökmindegy mit mond, a vége az, hogy szimplán sz4rik rád.

bocs a francia felszólalásomért.

2016. jún. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!