Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon fontos számomra.

Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom. Én 16 ő 17. Nemrég elmondtam neki hogy szeretem. Azt mondta hogy én neki nem, és én kérdezem hogy ezek után neki nem lesz e furcsa velem barátkoznia hogy ezt tudja. Azt mondta hogy őt nem zavarja, és utána tényleg így is volt, nem okozott semmi problémát egy ideig, bár azért legbelül nagyon csalódott voltam. De utána jött a probléma. Van egy lány akivel smaroltak és ezt ő mesélte el nekem es ez nagyon rosszul esett ,hogy bár nem érdekli h én mit érzek, csak a barátsagunk, mégsem volt rám tekintettel, inkább nem akartam volna tudni. Rettenetesen féltékeny vagyok és nem tudom mit tegyek, osztálytarsak vagyunk és mindennap látnám, hiába vetnék véget a barátsagunknak és az ugyanúgy fájna mint az hogy látom ,más lányokkal foglalkozik. Kérlek segítsektek.:(
2016. jún. 7. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy szándékosan bántott meg. Szimplán éretlen srácnak tűnik, aki nem tudja felfogni, hogy te milyen helyzetben vagy. Bár ez nem jelent semmiféle felmentést, ígyis-úgyis tapintatlanság/bunkóság volt a részéről. Sajnos az érzéseiddel nem tudsz mit csinálni, talán a legjobb amit tehetsz, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, próbálsz új emberekkel ismerkedni/barátkozni, őt pedig sulin belül is kerülni, amennyire lehet.
2016. jún. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!