Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek?!? Szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?!? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok..na ez ugy van hogy tetszik nekem egy fiu a sulimbol...bejeloltem..vissza jelolt es ra irtam...joba lettunk igy virtualisan....de suliba nem merek hozzá szolni..mert zavarba jovok tole...valamikor o is szokott engem nagyon nagyon nagyon feltunoen nezni a suliba...multkor ram is koszontott....es ma is...es mosolygott kozbe...oda mentem hozzá es megkerdeztem hogy valamikor ra e er...azt mondta hogy igen...aztan becsengettek en az en osztalyomba mentem o meg az ovebe....nagyon tetszik nekem o...szerintetek mi van most?mit tegyek?tetszhetek neki?legyszi segitsetek fontos!!
2016. jún. 6. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Igen, tetszel neki :)

Keresd meg, és akkor egyeztessétek a találkát :)

Örülök, hogy neked összejött :)

2016. jún. 6. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

igen, tetszel neki :)

beszéljetek meg egy konkrét talit és hajrá ;)

2016. jún. 6. 21:08
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor mer nem mutassa ki?ugy hallottam hogy felos igy a lanyok teren..szoval en lepjek?
2016. jún. 6. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Osztom az előttem szólók véleményét,zöld utad van!
2016. jún. 6. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Végülis manapság már egyáltalán nem szokatlan ha a lány szólítja meg a fiút,úgyhogy javaslom inkább Te lépj mielőtt elszalasztod a lehetőséget
2016. jún. 6. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lassan vége a sulinak. Ha most nem lépsz,nem lesz más esélyed! Addig kell lépned,míg találkoztok. Hajrá ;)
2016. jún. 6. 21:14
 7/10 A kérdező kommentje:
De azert kicsit felek hozza oda menni....mert zavarba jovok tole..es akkor nem merek megszolalni...
2016. jún. 6. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha már azt megkérdezted, ráér-e valamikor, innentől tényleg le kéne esnie neki, hogy mi a helyzet. De az is igaz, hogy ezután már neked is csak két plusz szó, hogy elmenjetek valahova :D

Annyi a különbség, hogy így nem ő hív meg, és készülj némi pénzzel, ha úgy alakulna, nem biztos, hogy fizet helyetted, de ha úriember, akkor úgyis.

2016. jún. 6. 22:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem fogok neki fizetni...hanem majd fizet maganak es enis magamnak....
2016. jún. 6. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is volt pont egy ilyen de a csajt csak bolondítottam. Ne vedd komolyan az ilyeneket :D
2016. júl. 6. 03:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!