Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől van ez, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől van ez, és mit csináljak? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki 12 éves, 1 hónap múlva lesz majd 13. Jóba vagyok vele, közel lakunk egymáshoz, már születése óta ismerem. Mostanában, ha vele vagyok, mindig nagyon felizgat, és úgy érzem, hogy nagyon tetszik. Olyankor nagyon jól esik nézni őt, és mindig minnél több ideig akarok vele lenni. Ha vele vagyok, annyira fel vagyok izgulva rá, hogy szinte ő uralkodik felettem, és mindenhová megyek vele, ha hív, és bármit megteszek, amit ő mond. Hogyha rá nézek, és észreveszi, el kezd nevetni.. Ha már nem vagyok vele, egy idő után megbánom, hogy olyan sokat voltam vele, és hogy engedelmeskedtem neki, és olyankor egyáltalán nem izgat, és nem érdekel. De, ha áthív, rögtön felizgulok, és azonnal megyek is hozzá, és olysankor már megint tetszik, és engedelmeskedek neki, stb.. Régen nem volt így.. Úgy látom, hogy észrevette, hofy mindent megcsinálok, samit ő mond, és hogy kedvesebb vagyok vele, meg minden. Pl régen, ha hívott, sosem akartam átmenni, de most, ha hív, azonnal igent mondok, és megyek is. Úgy lsátom, hogy élvezi is, hogy bármit megcsinálok, mert egyre többmindent parancsol. Szerintetek miért van így, és mit tegyek?
2016. jún. 6. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kanos vagy az a baj! A farkad után mész! Az a lány meg rafinált és vissza él a helyzettel! Szórakozik veled!
2016. jún. 6. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért van így mert beteg vagy. Hívd át te is takarítani őt néha.:o De komolyan ne "csicskulj" be senkinek, ez nem normális dolog, hogy ugrálsz egy kislánynak.. Bár ha élvezed a dolgot, akkor majdnem mindegy..
2016. jún. 6. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugráltat téged a lány.
2016. jún. 6. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!