Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki hogy hiányozni fog?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam (fiú) 8.-os vagyok nem sokára el ballagunk, utána megyünk osztály kirándulásra és többet nem találkozunk.

Nem szoktunk beszélgetni.

De mindenképp szeretnék vele váltani pár szót.

Persze mind ketten másik iskolába megyünk. Nagyon fog hiányozni. Nem tudom hogy elmondjam-e neki higy hianyozni fog

Mit szólna hozzá?

Úgy vettem észre hogy tetszem neki ( mondták is azok akikkel szokott beszélgetni hogy tetszem neki)

15/l

2016. jún. 4. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elkérheted a számát, mondván: "Szeretnék még találkozni veled. Valahogy elérhetlek majd?"

Sok sikert és bátorságot! Ha segítség kell, nyugodtan írj rám!

2016. jún. 4. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, veszíteni úgyse fogsz vele semmit, de ha nem mondod neki lehet bánni fogod egy ideig.
2016. jún. 4. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2016. jún. 4. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetertek, mondd meg neki,tenyleg nem tudsz mar vele mit vesziteni,ha nem mondod akkor meg azon fogsz ragodni hogy miert nem mondtad:)
2016. jún. 4. 20:38
 5/5 supra01 válasza:
Szia! Én ilyen koromban beszari voltam és nem mondtam el neki. Élezem legnagyobb hibája volt!!!! Komolyan mondom. Ne kövesd el ezt a hibát!!!! Azonnal hívd fel!!!?
2016. jún. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!