Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Exem visszaél az adataimmal, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a sráccal, egy hetes kapcsi volt, szóval nem nagy dolog, na mindegy. Most meg azzal szórakozik hogy anotalk oldalon minden pasinak megadja a telefonszámom, a facebook linkemet, skype nevemet. Már legalább 25 pasinak adta meg az adataim, és ezzel szórakozik, azt irogatja be nekik hogy perverz vagyok és hogy majd viberen/fbn/skypeon "folytatjuk". Szerintetek mit csináljak? A feljelentésen gondolkodunk, de nem tudom hogy elég bizonyíték e az hogy hajnali kettőkor rám irt vagy 4-5 pasi viberen. Meg nem mondhatom 100% osan hogy ő volt. Mert nem foghatom rá. Aki esetleg Anotalkozik és talál egy ilyen csajt aki azt irja hogy perverz és meg adja az adatait, az esetleg, ha teheti, képernyő fotozza le, és küldje el nekem :( bármilyen más tanácsot nagyon szívesen elfogadok!2016. jún. 4. 14:51
1/4 anonim válasza:
"Pár napja szakítottam a sráccal, egy hetes kapcsi volt, szóval nem nagy dolog, na mindegy. "
valószínűleg akkor a kiheverése sem lesz több mint egy hét(A részéről).azaz remélhetőleg hamarosan megunja.addig töröld le a vibert és ha nincs más megoldás a telódat is kapcsolat ki, facebookon állítsd be,hogy ismeretlenek ne tudjanak bejelölni,ne lássák az adataid.
remélhetőleg hamarosan abbahagyja és akkor újra visszaszeded majd a vibert.
amúgy tényleg egy patkány az ilyen. 1 hét "járás" után ezt csinálja,akkor vajon mit csinálna,ha komolyabb idő után szakítanátok?
3/4 A kérdező kommentje:
#1 ő az elejétől kezdve belém volt esve nagyon :/ kb 50-60 pasit hülyitett eddig, most egy napja nincs semmi szerencsére :/
#2 meglesz
2016. jún. 8. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!