Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit érez a lány? :D
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Van egy párom akit nagyon szeretek és egy legjobb barátnőm akit úgyszintén. Van egy lány aki azt hiszi hogy ő a legjobb barátom :D azért mert egy a baráti körünk. Mikor össze veszek a legjobb barátnőmmel és néhány napra rá kibékülünk akkor mindig azt mondja hogy le van szarva már olyankor, holott soha nem is foglalkozom vele úgy mint egy baráttal, úgy viselkedek vele mint bármely más olyan osztálytarsammal akihez nem fűz szorosabb kapcsolat. És folyton féltékenykedik a pasimra/baratnőmre hogy velük sok időt töltök stb. Vele meg semmit. És alibi pasikat talál ki magának és velük dicsekszik nekem. És folyton ölelget, nem veszi észre hogy én elhúzódom tőle. Ilyenkor mit érez a lány? :D normális? :D2016. jún. 4. 14:30
1/5 anonim válasza:
Esetleg nagyon szeretet hiányos?
Vagy annyira nincsenek barátai, hogy te állsz legközelebb ahhoz hogy legjobb barátként említhessen. (Csak nem veszi figyelembe ,hogy nálad ez a titulus már elkelt)
Nagyon barátkozni akar..
Csak ezek jutnak eszembe,remélem segítettem valamennyit.
16L
2/5 anonim válasza:
Mond el neki őszintén, hogy nem ő a legjobb barátod, meg, hogy őt is szereted, de csak barátilag.
Ha erre nagyon mérges lesz, lehet kis idő múlva majd rájön...
Lehet nem tud belenyugodni abba, hogy mással többet foglalkozol, mint vele, így ezért próbálja magára hívni a figyelmét..
Mást nem tudok...
3/5 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy ez a lány egy bomba nő..
Nagyon szép. Bármelyik pasit megkaphatná és bárki szívesen lenne a barátj/barátnője, de nem tud leszallni rólam
2016. jún. 4. 14:45
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyeség de én is erre gondolok
2016. jún. 4. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!