Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen oldal?

Figyelt kérdés

Tud vki olyan oldalt/forumot mondani ahol lehet beszelgetni emberekkel, beszelgetopartnert talalni? Nem akarok se randizni, se semmi egyeb, csak beszelgetni neha uj emberekkel. Vagy ha vkinek van kedve irhat, mert meg velem is elofordul h unom a barataim fejet😂 de semmi hatsoszandek, csak beszelgetes!! Masra nem vagyok nyitott.

Fiuk lanyok vegyesen erdekelnek persze :)

Mist nyaron leszek 16 (lany vagyok)

2016. jún. 3. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
anotalk.hu sokat ne várj tőle, de unaloműzésre ideális :D
2016. jún. 3. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
lányként anotalk? hűha, bátrak vagytok :D
2016. jún. 3. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha szép vagy, írj!
2016. jún. 3. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert, mi a baj azzal? :D en nem ismerem mondjuk, de ha mondanatok rola par szot, az jo lenne :)
2016. jún. 3. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
a lányok egy jó nagy része vagy nagyon fiatal, vagy csak nemnormális, a fiúk meg...xD szóóval, mondjuk azt, hogy mindenki barátnőzni megy fel :D
2016. jún. 3. 22:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Szoval ne legyenek azzal se magas elvarasaim :D mut is vartam? 😂 azert koszonom a gyors valaszokat :)
2016. jún. 3. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Anotalkon 10 kérdésből 9 hozzám, hogy milyen bugyi van rajtam...

Sose legyetek magányosabbak, fiúk ;)

2016. jún. 3. 22:08
 8/8 Kosbor24 ***** válasza:
Nekem írhatsz
2016. jún. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!