Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarnatok olyan lánnyal aki nem szeret élni és depressziós, de erről csak nagyon kevés ember tud? Lent!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és az a helyzet hogy legszívesebben meghalnek. Azt mutatom legtöbbször hogy milyen bolondos vagyok közbe meg depresszios és lelki beteg vagyok. Erről senki se tud... a kérdés adott. 😃 Indokoljatok meg a választ, ne csak igen és nem......2016. jún. 1. 18:28
11/15 anonim válasza:
#10-nek: Aha, ők tehetnek arről,hogy az (az egyik ismerősöm alapján írom) anyja alkoholista,vari, az apja emiatt öngyilkos lett? #7-nek még értem a helyzetét,de a tiédet... 15/f
12/15 anonim válasza:
Én mivel alapból segitőkész vagyok, így járnék szívesen, sőt kézzel lábbal próbálnék segiteni neki, hogy felviduljon. :* ;)
13/15 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, nyilván nem kizáró ok:)
Nyilván ha összességében tetszik, és aranyos tekintete van és kijövünk akkor persze.
Mindenkiben van 1 kis baki... ez nem kizáró tényező, és lehet hogy sokkal normálisabb mint egy nem depressziós csaj.
Amit észre vettem hogy az aki kevesebb szeretet ad általában jóval többet ad és fordítva.
Tehát ha minden össze jön persze:)
14/15 anonim válasza:
Mivel én is ilyen személyiség vagyok (éljen a borderline), és tudom hogy ha szeretik az embert akkor ez enyhül, ezért nem hinném hogy aki már megjárta ezt amibe te vagy kifogásolná. Max az apucipénzénélő tökéleteséletű kis senkik.^^
15/15 anonim válasza:
Segítő emberként úgy gondolom,hogy mindenképpen támogatnám a felépülésedet minek révén egy csodálatos kapcsolat vehetné kezdetét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!