Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Ki segitseg nagyon fontos?
A baratnomnek ugy nez ki lesz egy pasija, viszont nekem pedig olyan reg lett vege a nem is tudom hogy hogyan nevezzem mimnek(beszelgettem interneten egy fiuval es beleszerettem aztan egyik naprol a masik lesz@rt konkretan) es meg mindig nagyon faj....nem is ez a lenyeg ..mit csinaljak vagy hogyan elozzem meg hogy sirok a baratnom elott(holnap utan fogjuk megbeszelni hogy ki a szerencses fiu es meg mutatja hogy mit beszeltek) en tenyleg nagyon orulok neki hogy lehet hogy lesz egy pasija ..szoval mit tegyek hogy ne sirjak vagy vm ilyesmi..Otletek?(angol nyelvu a billentyum ezert nem tudok ekezeteket:/ )
Elore is koszonom a NORMALIS valaszoloknak :)
Legyél férfi!
Egy férfi két dolgot tehet ilyen esetben:
1. Ha ő már tovább lépett és te is akkor teljes értékű barátjaként örülsz neki, ha ő boldog és nem csak azért csinálsz mintha örülnél, mert kell, hogy ne veszítsd el.
2. Megmondod neki, hogy ez téged zavar és nem tudsz teljes értékű barátja lenni, mert még van benned érzelmi töltet iránta. (mivel felmerült benned, hogy sírnál van benned érzelmi töltet)
Döntsd el, hogy továbblépsz, ami mindkettőtöknek jót tesz vagy megjátszod, hogy továbbléptél és az egyikőtöknek sem lesz jobb.
#2-esnek ajánlom olvassa el még egyszer a kérdést :D
mit jelent hogy egyik napról a másikra leszart?
ha tényleg jó barátnők vagytok meg fogja érteni a bánatodat :)
amúgy hány éves vagy?
Tudom most jonni fognak azok a kommentek hogy:
-meg csak 15 eves vagy
-fiatal vagy te meg
Stbstb de barmennyire nehez elhinni lehet hogy 15 eves vagyok de eretteb vagyok nemelyik 16-7 eves lanynal...
Nem kell visszatartanod, a barátnőd meg fogja érteni.
Arról pedig, hogy érettebb vagy néhány 16-17 évesnél... nem attól leszel érett, mert te azt gondolod. Abból ítélve, amit eddig írtál és ahogyan írtad, pont egy 15 éves értelmi szintjén lehetsz (persze nem lehet ezt pontosan megállapítani ennyiből). A kérdésed eleve nem értelmes mondat, stb.
És miért ne lehetne barátja egy 15 évesnek? Nem hiszem, hogy annyira támadni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!