Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akar lefekudni velem?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint fel eve egyutt vagyunk a baratommal es en mar nagyon kanos tudok lenni es tobbre vagyom. O viszont elvan azzal hogy leszopom neha. Miert lehet ez? 17L2016. máj. 28. 23:02
1/7 anonim válasza:
Ezen nevettem egy jót.. Lehet, hogy csak szopós "malacként" tekint rád :/. És megcsal?
A malac egy nem sértő dagi kifejezésként szántam.. te klasz vagy ;)
17F
2/7 anonim válasza:
Csak néha??? Na ez a baj látod, naponta többször kellene:D
3/7 anonim válasza:
gyere hozzám tőlem megkapod amire vágysz :D 17/F
5/7 anonim válasza:
Velem is ez volt. Éretlen még hozzád.
17/L
6/7 anonim válasza:
Lány létedre kanos vagy??
Basszus,jobbis, ha menekül a srác.....neked farkad van?
7/7 anonim válasza:
Én ha lenne kivel, szexelnék állandóan. De nincs. Jelentkező úgy se akad :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!