Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Sziasztok!
3-4 hónapja összebarátkoztunk egy lánnyal.(Megbeszéltük,hogy csak barátok maradunk,én többet szerettem volna,ő nem)
Általában iskolában találkozunk,beszélgettünk,párszor együtt megyünk iskolába,1x találkoztunk sulin kívül is.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek gáz,hogy barátok vagyunk de így testi kapcsolat nem igazán történt még köztünk?(gondolok itt az ölelésre,piszkálódásra stb.) Mind a ketten bizonytalan,határozatlan típusok vagyunk.
és hogyan tudnám kezdeményezni?
bocsi tényleg ne nézzetek szerencsétlennek meg ilyenek,csak ő is határozatlan és nem szeretném ha félreértené stb.
szerintem csak egyszer amikor nem figyel fogd meg a kezét vagy köszönéskor öleld meg VAAAGY :D tegyél egy nagy lépést és (persze csak ha látod hogy nem utasít vissza) csükold meg :DDDDD
(de valójában, jobb ha csak ahhoz tarod magadat amit ő mondott "maradjatok barátok", az meg hogy gáz-e az lényegtelen mert minden embernek más a gáz)
szerintem: nem gáz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!