Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki54321 kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, illetve volt. Tavaly nagyon jóba voltunk, szerelmes volt belém de nekem nem jött be úgy. Nekem ő volt az egyik legjobb barátom. Minden nap beszéltem vele, minden nap reggeltől estig együtt voltunk kb. Még hétvégén is... Én visszautasítottam többször. Nagyon jól elvoltunk...stb azóta eltelt pár hónap, elköltözött, iskolát váltott és már nem beszélünk. Azóta más tetszik neki, akinek szintén nem jön be. Mostanában egyre többet gondolok a csókjára, hangjára, illatára, ölelésére... (Tudni illik, smároltunk) Nem tudom hogy lehettem ilyen hülye hogy nemet mondtam neki. Így utólag megbántam. Azt hiszem most jöttem rá, pontosan mit érzek. Kérlek segítsetek. Tanácstalan vagyok.

2016. máj. 25. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
MOndd meg neki. Úgy ahogy ide leírtad. Mi mást tehetnél?
2016. máj. 25. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:

beszélő viszonyban vagytok? milyen gyakran találkoztok?

én nem csapnék bele egyből a lecsóba, de küldenék neki utalásokat, hátha veszi a lapot.

2016. máj. 25. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Ritkán beszélünk és havonta találkozunk. Én azért nem csapnék először a lecsóba. Érdemes lenne úgy kezdeni hogy mondjuk egyre többet írnék rá fb-on? Vagy mondanám neki, jöjjön el sétálni?
2016. máj. 25. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Hülye vagy ásd el magad..
2016. máj. 25. 21:39
 5/8 Papi Gonzales ***** válasza:

mi értelme van ennek a huzavonának....taláálkozzatok és beszéld meg vele...ennyi...aztán majd kiderül

nem tudom miért gondolják egyesek azt ha utalgatnak meg várakoznak akkor majd egyik reggel úgy kezdődik a nap, hogy HOPP! minden tök jó és úgy van ahogy elképzeltem

2016. máj. 26. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:

3.

Szerintem normális kérdést tettem fel. Nem is tudom miért kéne elásnom magam. És akkor én vagyok a hülye. Ha normálisan nem tudsz válaszolni akkor minek írtál?! -.-

2016. máj. 26. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azért mert ismerem az ilyen lányokat mint te semmit sem gondoltok komolyan csak játszotok a fiúkkal akik tényleg akarnak tőletek valamit...Keress egy másik srácot úgy is találsz:DD
2016. máj. 27. 17:31
 8/8 anonim válasza:
Nyugodtan írd le ezt szinte úgy ahogy ide leírtad, csak kezdj el előbb "mizu"-zni, meg "hogy vagy"-ozni, aztán cakk pakk, írd le ahogy ide is leírtad. Mi fiúk, nem olyanok vagyunk mint a lányok többsége (tisztelet a kivételnek) hogy mégjobban megsértődünk ha látjuk, hogy a másik fél szeretne valamit mégis tőlünk.. Sokkal engedékenyebb a szívünk mint a lányoké. :DD
2016. máj. 28. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!